Saptamana asta am sarit peste rubrica recomandare film pentru care promiteam update in fiecare vineri seara sau/sambata. Motivul este unul cat se poate de simplu. Saptamana asta nu am vazut nici macar un film. Am fost prins cu niste treburi si din cauza unei gripe usoare nici n-am avut dispozitia necesara vizionarii unui film.

Totusi, daca ati ajuns aici cautand vreo sugestie… m-am gandit sa va spun sau sa a reamintesc – in cazul in care stiati deja – de posibilitatea vizionarii unor filme pe youtube. Ok, e mai greu cu full hd si alte pretentii de genul da sunt situatii in care merge si asa.

Eu am vazut cateva filme, romanesti, cand am fost plecat din Bucuresti si nu am avut acces decat la o conexiune 3G de la vodafone. Sa vad un film pe vreunul din site-urile de profil imi era aproape imposibil, iar de torrent nici nu are rost sa mai pomenim. Cu youtube in schimb, ruland o rezolutie mai slaba, m-am descurcat de minune. Pentru ecranul mini hp-ului meu, de 10″, calitatea imaginii a fost chiar mai mult decat acceptabila si la 360p.
Daca aveti o tableta sau tot un notebook asa mai mititel… puteti vedea linistiti un film chiar si prin 3G fara sa asteptati cu orele sa se incarce si fara sa consumati nu stiu cati giga.

Ce filme se gasesc pe youtube? As putea face o lista lunga si foarte lunga… dar mai bine faceti voi o cautare in search-ul youtube dupa cuvintele “Full Movie” (vezi aici) sau “Film Intreg” (vezi aici).
Eu ultima data am vazut WebSite Story – unul din primele filme romanesti postate pe youtube – si Milionari de weekend, film pe care il si embeduiesc mai jos