Flavin 7 este un produs ce se inscrie in categoria suplimentelor alimentare cu efect antioxidant, dezvoltat in Ungaria, locul in care au fost descoperite pentru prima data flavonoidele de catre castigatorul premiului Nobel, Dr. Albert Szentgyörgyi.

Produsul este realizat 100% din ingrediente naturale, derivate si concentrate din 7 tipuri diferite de fructe: struguri, mure, cirese, coacaze negre, fructe de soc, prune si porumbar, alese in special pentru concentratia de bioflavonoide. Specialistii se ocupa de selectarea celor mai bune fructe, care vor fi folosite in realizarea acestui supliment benefic pentru organism.

Institutul Crystal din Ungaria a condus diverse cercetari clinice, la nivel inalt, pentru a identifica beneficiile suplimentului Flavin.

Ce sunt bioflavonoidele?

La baza, sunt antioxidanti de mare efect, regasiti in alimentele neprocesate. Oamenii de stiinta au intreprins mai multe cercetari, in urma carora au ajuns la concluzia ca aceste elemente au capacitati miraculoase asupra sanatatii organismului, sub diverse forme. Sprijina celulele si lupta impotriva efectelor cancerigene. Se gasesc in special in alimentele care contin si vitamina C, un nutrient esential in dieta zilnica.

Cine poate consuma Flavin 7?

Oricine, pentru ca nu contine ingrediente care sa afecteze sanatatea umana. Nu exista efecte secundare sau reactii adverse, astfel ca indiferent ca este vorba despre femei, barbati sau copii, acestia pot consuma acest supliment fara probleme.

Exista insa mai multe categorii de persoane carora le este recomandat consumul de Flavin 7: celor cu boli maligne sau celor care trec sau au trecut printr-un tratament de chimioterapie. Este ideal si pentru cei care au nevoie de un tratament care sa sprijine si sa intareasca sistemul imunitar. Hipertensiuna arteriala, colesterolul, dar si afectiunile cardiace pot fi si ele vindecate cu acest supliment minunte. Cei care trec prin perioade prelungite de stres este recomandat sa faca din cand in cand cure cu astfel de produse. La fel se intampla si cu cei care isi doresc sa incetineasca procesul de imbatranire si sa se mentina tineri pentru o perioada cat mai lunga de timp.

Valoare ORP a siropurilor Flavin 7 este de 400mV. Ce presupune insa aceasta valoare?

Desi nu vedem, in jurul nostru exista un schimb continuu de electroni, ce ocupa locul liber aflat intre substantele ce plutesc in aer, pe pamant, in apa si in corpul uman. Acest fenomen este descris ca un schimb de ioni. Intr-un efort suprem de a ajunge la o stare de echilibru, substantele cauta cu disperare electroni, oriunde in jurul lor: acestia sunt denumiti agenti de oxidare. Pe de cealalta parte, se afla cei care se confrunta cu un surplus de electroni si care au capacitatea de a dona: acestia se numesc agenti de reducere sau antioxidanti. ORP indica acea categorie din care substantele fac parte. In cazul Flavin 7, acesta se remarca prin capacitatea reductiva deosebita.

Cum contribuie Flavin 7 la imbunatatirea starii de sanatate?

Un sistem imunitar slab ne face vulnerabili in fata virusilor, bacteriilor si altor factori nocivi din exterior. Cauzele sunt multiple, insa indiferent de ele, exista o singura solutie de a intari sistemul imunitar intr-un timp cat mai scurt, fara efecte secundare. Suplimentele realizate 100% din ingrediente naturale intaresc sistemul imunitar si ii redau puterea de a apara organismul.

Flavonoidele pot fi extrase si din capsuni, citrice, broccoli, salate, fructe tropicale, usturoi sau diverse ceaiuri verzi. Procesul este insa unul de lunga durata, astfel ca cercetatorii s-au gandit sa extraga pentru tine toti nutrientii si substantele hranitoare din aceste alimente si sa ti le ofere intr-un produs unic, de care te poti bucura oricand.