Forarea a devenit o activitate tot mai solicitata in randul locuitorilor din mediul urban, iar statisticile tind sa sustina aceasta constatare. In medie, unul din cinci locuitori la casa in mediul urban aleg sa apeleze la servicii de forare, pentru a se bucura de apa naturala si netratata chimic, oferind intregii familii oportunitatea de a se hidrata corespunzator fara teama ca pot experimenta alergii sau afectiuni generate de substantele chimice de tratare prezente in apa de la robinet.

Echipa TopForaje, o companie respectabila care ofera servicii de forare si denisipare in orice judet din Romania si cu o experienta cuantificata incepand cu anul 2013, dispune de una dintre cele mai profesioniste echipe de specialisti in domeniu, alaturi de care a reusit sa scrie actuala poveste de succes. Specialistii TopForaje sunt dornici sa impartaseasca ce ii recomanda ca profesionisti in acest domeniu si de ce sunt atat de solicitati de clienti de pretutindeni:

E: V-ati inceput activitatea in urma cu niste ani, in perioada in care oamenii erau obisnuiti cu ideea de put si nu intelegeau de ce sunt promovate astfel de servicii in mediul urban. Cum i-ati determinat sa inteleaga utilitatea unui foraj?

FL: Inainte de toate, am apelat la specialisti in marketing care sa ne ajute sa transmitem ce si de ce dorim sa oferim prin aceste servicii. Odata ce oamenii au inteles cu ce ne ocupam si care este utilitatea unui foraj, fie el de mici sau mari dimensiuni, am avut grija sa completam fiecare serviciu cu etapa de expertiza, in urma careia oamenii sa fie convinsi ca garantam pentru serviciile oferite. Nu a fost usor, insa pasiunea ne face uneori sa uitam de multe piedici.

Instalatie de forajE: Acest domeniu este lasat pe mana profesionistilor, fiind vorba despre un beneficiu pe termen lung oferit clientilor. Cum reusiti sa va mentineti in fruntea clasamentului printre cei mai credibili si eficienti specialisti in forare?

FL: Ganditi-va doar la recuzita de care este nevoie pentru a realiza un foraj. Echipa noastra beneficiaza de cele mai noi utilaje, atat pentru forare, cat si pentru denisipare, iar asta spune tot. Nu este usor, dar nici greu, atunci cand iti formezi o clientela de care esti sigur, ca si companie, ca iti va aduce alti si alti clienti. Pentru ca in aceasta industrie vorbim de o nisa. Anumite persoane, anumite regiuni si tot asa. Va inchipuiti ca nu putem executa foraje oriunde… depinde de regiunea geografica si multi alti factori tehnici. Totusi, ca sa va raspundem la intrebare, credem ca profesionalismul si bunul simt ne-au adus aici. Tinem sa oferim servicii de calitate care sa merite onorariul.

E: Executati foraje in nu mai putin de 10 judete din Romania. Cum ati ajuns la aceasta performanta?

FL: Asa cum spuneam mai devreme, am ajuns in punctul in care sa ne permitem sa facem investitii serioase in infrastructura si utilaje. Ne-am extins din dorinta de a oferi servicii de calitate in mai multe regiuni, nu doar in perimetrul bucurestean. Ganditi-va ca avem concurenta, dar stiti cum e, fie ca cel mai bun sa castige. Daca oamenii ne vor acolo, noi venim. Datorita lor inca existam pe piata si este de inteles ca dorim sa ne facem meseria acolo unde este nevoie de astfel de servicii. Avem o echipa extinsa, formata din specialisti cu ani vechime in acest domeniu si ii trimitem pe teren cu toata increderea. Cu alte cuvinte, garantam prin ei pentru profesionalismul intregii companii.

Inca plini de entuziasm atunci cand vine vorba despre forari si denisipari, specialistii TopForaje isi deschid maiestria spre executarea celor mai longevive si eficiente foraje, pentru ca orice roman sa se bucure de o apa curata si netratata chimic. Daca si dumneavoastra va doriti sa beneficiati de un foraj bine executat, solicitati serviciile companiei si, indiferent de locatie, specialistii TopForaje va vor oferta cu servicii de cea mai buna calitate! Permiteti-va luxul de a consuma o apa mai buna si mai sigura!