• 22 MAR 17
  • 0
  Gazonul sintetic – Ideal pentru orice tip constructie

  Gazonul sintetic – Ideal pentru orice tip constructie

  In zilele noastre se fac mai bine de 50 de ani de cand gazonul sintetic a fost prezentat pentru prima data publicului larg si datorita numeroaselor avantaje pe care acesta le-a prezentat inca de la inceput nu este de mirare de ce a cunoscut o popularitate atat de mare.

  Mai mult decat atat, acest potential urias a fost un stimul pentru cei care l-au realizat sa-l imbunatateasca pe cat posibil, iar daca la origini el arata foarte diferit de iarba naturala astazi abia poti sa mai faci diferenta din punct de vedere optic. Construit pentru a inlocui iarba naturala din competitiile sportive, gazonul artificial si-a facut intrarea chiar si in designul locuintelor personale, asadar astazi exista o gama intreaga pentru care poti opta.

  Pentru constructia unui gazon sintetic se poate folosi nylon, un material deosebit de rezistent si ideal pentru terenurile de joc cu activitate intensa si sarcini grele. Pentru a intelege duritatea unui astfel de material trebuie sa te gandesti ca un gazon realizat din nylon poate sa suporte cu usurinta manevrele unui automobil in miscare. Polietilena pe de alta parte este utilizata pentru a construi un gazon ceva mai sensibil si mai moale, asadar este adesea o optiune pentru cei care doresc sa-si infrumuseteze curtile interioare. Copii se pot juca in liniste bucurandu-se de un covor veritabil, iar tu poti sta linistit stiind ca nu ai stropit iarba cu fel de fel de pesticide daunatoare, deoarece nu este nevoie de asemenea lucruri – iarba artificiala nu intretine existenta diferitelor vietuitoare.

  Bineinteles ca pe langa aceste doua materiale mai exista si altele precum cauciucul care pot imbunatati considerabil caracteristicile unui gazon artificial. De fapt, acesta poate fi realizat in functie de dorintele tale, astfel ca tot ceea ce trebuie sa faci este sa-ti creezi o imagine mentala solida despre cum vrei sa arate un anumit teren.

  Lasa un comentariu →

Lasa un comentariu

Cancel reply