Gentile sunt extrem de importante pentru femei, indiferent de ocazii. Ca achizitionarea gentilor sa nu reprezinte o problema, puteti sa comandati si genti ieftine online, important este sa fie la moda.

Pentru acest sezon trendul impune doar genti in culori vii, negrul fiind exclus. Imprimeurile si designurile joaca un rol important pentru gentiile dama din acest sezon. In privinta culorilor, va recomandam sa alegeti culoarea verii, adica portocaliul. Sunt ideale pentru a oferi o pata de culoare tinutelor nude. Pe langa portocaliu, mai este o culoare care nu poate lipsi, albul. O poseta dama in culoarea alba este de nelipsit de la tinutele de vara. Daca doriti un model mai special, puteti opta pentru cel cu insertii metalice aurii dar si argintii. De obicei, femeile au de transportat mai multe lucruri, iar pentru asta este nevoie de o geanta mai mare, cum ar fi un model de geanta sac.

Sunt disponibile modele din piele dar si din materiale textile. Gentile tip portofel sau cele cross-body, sunt ideale pentru plimbari, cand nu trebuie sa luati cu dumneavoastra multe lucruri. Sunt practice si intregesc tinutele casual sau business.

Insa nu doar la tinutele elegante sau casual puteti sa asortati gentile, ci si pentru tinute sport sau pentru costume de baie. Daca mergeti la plaja trebuie sa aveti la dumneavoastra mai multe lucruri, astfel o geanta de dimensiuni mai mari este bine venita. Pentru plaja, alegeti gentile din materiale naturale, precum rattan, bambus, rachita sau paie. Optati pentru modelele cu impletituri si pentru culori tari. Pentru gentile sport sunt potrivite culorile vii si materialele textile sau pielea.