Sarbatorile de iarna au adus o mare zarva printre femei in legatura cu vestimentatia lor in noaptea de Craciun si in noaptea de Revelion. Toate isi doresc sa fie cat mai elegante si isi doresc sa aiba cele mai frumoase haine si accesorii, insa din pacate foarte putine dintre femei stiu sa isi aleaga corect accesoriile. Cele mai mari greseli se fac atunci cand vine vorba de genti si posete. Am vazut de-a lungul timpului tot felul de combinatii intre diferite rochii elegante cu genti asortate la culori cu care nu aveau nici absolut nici o legatura sau chiar rochii elegante asortate la genti casual, lucru care nu este acceptabil.

De ce trebuie sa tinem cont atunci cand purtam dorim sa asortam o geanta la o tinuta eleganta ? Primul lucru de care trebuie sa tinem cont este tipul gentii. Daca tinuta este eleganta, nu putem in nici un caz sa purtam o geanta casual. Trebuie sa ne orientam catre o gama de genti office sau catre o gama de genti dama elegante, eventual din piele. Al doilea lucru de care trebuie sa tinem cont este culoarea gentii. Alegeti culoarea astfel incat sa existe un contrast bine definit dar in acelasi timp nu prea tipator intre culoarea gentii su culoarea rochiei sau costumasului care il veti purta. Incercati pe cat posibil sa evitati combinatia de culori rosu – negru, deoarece chiar daca vi se pare ca arata bine, este o combinatie de prost gust.

Iarasi nu ignorati calitatea gentilor sau posetelor. Alegeti intotdeauna posete de firma, pentru a face o impresie buna. Cei din jurul dumneavoastra vor fi cu intotdeauna cu ochii in 4 si va vor taxa pentru orice greseala vestimentara pe care o veti face insa vor fi atenti si la marca firmei de pe poseta sau geanta dumenvoastra si fara indoiala veti fi taxata daca se va observa ca purtati genti ieftine. Tineti cont de aceste aspecte si cu siguranta nu veti ajunge pe lista femeilor care isi asorteaza gresit accesoriile !