Antalya este situat in sud-vestul Anatoliei, pe coasta mediteraneana a Turciei. Antalya sau altfel cunoscuta dupa numele vechi Anatolia este printer cele mai spectaculoase locuri de vacanta la Marea Mediterana, in Turcia, este una dintre locatiile turistice primare din Turcia. Aceasta are golfuri de-a lungul regiunii si este in mijlocul unei zone deluroase, iar in acest moment este o destinatie in plina crestere. Antalya are o clima mediteraneana cu lunile de vara fierbinti si ierni calde si ploioase. Aceasta este pe Riviera Turciei cu ape turcoaz si cristaline. Acest oras atrage aproximativ jumatate din calatorii care sosesc in Turcia in fiecare an. Antalya in plus este foarte cunoscuta pentru festivalul de film de la Golden Orange care are loc de obicei in Septembrie sau Octombrie.

Antalya  dispune de un terminal de aeroport care va poate conecta la orase importante. Aerportul Antalya este situate la 10 km de centrul orasului si este servit in special de zboruri charter Antalya. Aeroportul este intrarea principal a orasului si este plasat la o distanta scurta de centrul orasului. Acesta serveste nenumarate locatii europene, precum si legaturi obisnuite cu Ankara si Istanbul.

Lara Beach este o plaja mare de nisip de pe la est de Antalya umpluta de o multime de hoteluri de 5 stele, fiind o statiune de lux. Lara Beach este printre cele mai lungi tarmuri din Turcia, cu valuri blande si nisip fin. Pentru o vacanta Antalya, Lara Beach este una dintre cele mai attractive plaje gasite de-a lungul coastei Mediteraneene a Turciei. Aeroportul Antalya este la aproximativ 7 km de Lara Beach.

Aspendos are printre cele mai bune teatre conservate romane din Turcia. Teatrul este inca folosit in prezent pentru spectacole. Aspendos Turcia, fostul oras istoric din Pamfilia, este de remarcat pentru ruinele sale impresionante romane, precum si faimosul teatru Aspendos. Teatrul este cunoscut pentru cele mai bine conservate teatre Romane in Turcia, impreuna cu zece mii de locuri si inca mai pastreza capacitatea sa originala. Perge stabilit in jurul anului 1000 i.Hristos este situat la aproximativ 9 km est de Antalya. Perge antic a fost pentru cele mai frumoase orase si cele mai bogate din Pamfilia istorica.

Cele mai bune oferte ale hotelurilor antalya all inclusive sunt agreate de cei mai multi oameni care isi doresc o vacanta minunanta in orice perioada a anului. Va dorim concediu placut!