Atat vizual cat si cultural Grecia este unul dintre locurile cele mai uimitoare pe care le puteti vizita intr-o vacanta. Grecia datoreaza caracteristicile sale minunate istoriei, care dateaza din epoca paleolitica si din timpul perioadei neolitice. Arta din Grecia antica are o legatura puternica cu cultura sa. Toate aceste schimbari au facilitat Grecia all inclusive sa devina una dintre cle mai cautate destinatii de catre turistii care cauta o experienta reala in vacanta.

Grecia are o gama larga de activitati in zonele care se pot explora pentru a obtine o experienta de neuitat in vacanta dumneavoastra. Printre caracteristicile cele mai remarcabile gasite in Grecia sunt  sit-urile sale istorice. Istoria Greciei este inca prezenta in numeroase sit-uri raspandite pe tot teritoriul tarii. Acestea au contribuit la mentinerea originalitatii acestui loc, care a fost o mare atractie pentru turisti.

Originalitatea acestor sit-uri si artefactele care s-au gasit in variatele Muzee din insule Grecia au ajutat turistii sa petreaca o vacanta minunata. Numeroasele exponate care au fost extrase din sit-urile arheologice au ajutat in continuare, facand istoria Greciei si mai cunoscuta vizitatorilor sai.

Cand vine vorba de turism si cazare Grecia, aceasta este mai mult sau mai putin mentionat ca un paradis al celor care le place sa calatoreasca. Puteti  avea o experienta plina de drumetii in Grecia iar minunatiile naturale va vor ajuta foarte mult in acest sens. In afara de litoral Grecia este cunoscuta si pentru numerosii si extraordinarii sai munti.

Insulele Greciei reprezinta doar 20% din teritoriul tarii ce are o zona de coasta de 15000 de km. De asemenea atunci cand vine vorba despre navigatie Grecia ofera una dintre cele mai bune experiente, ideea de yachting fiind aici mai mult decat posibila. Iar pentru cei pasionati de plaje, trebuie sa stiti ca numarul si frumusetea acestora este extrem de mare, multe primind chiar si steagul albastru.