Va amintiti vreodata ca ati auzit reguli de cum sa te imbraci  cum ar fi „Nu va imbracati cu bluze fara maneci daca aveti brate mari”, „Topurile nu sunt pentru oamenii grasi”,  Aceste moda ” reguli „si mai multe au fost perpetuate in societatea noastra de ani de zile.

De multe ori, teama noastra nu vine de la imbracamintea in sine, ci mai degraba de o lipsa de siguranta sau de o perceptie de sine foarte proasta. Intr-o lume in care ne cere deja sa ocupam mai putin spatiu, nu nee permitem sa purtam ceea ce dorim este prea departe. Corpul tau nu este o scuza si merita sa arati atat de mult sau cat de putin doriti.

Suntem de multe ori criticii nostri cei mai duri, iar monologul nostru intern poate deveni destul de tare. Opriti acel critic interior si savurati tot ceea ce sunteti. Daca limba din cap nu este buna, imaginati-va vocea celui mai bun prieten care vorbeste. Si-ar permite sa  spuna fel de comentarii? Sansele sunt mici, nu, pastrati acelasi standard pentru dvs.

Si este cu adevarat grasimea cel mai rau care pote sa existe? „Grasa” este de obicei prima insulta pe care o fata o arunca unei alte fate atunci cand vrea sa o raneasca. Vreau sa spun, este „grasa” cu adevarat cel mai rau lucru pe care o fiinta umana il poate auzi? Este „mai gras” mai rau decat, „gelos”, „superficial”, „zadarnic”, „plictisitor” sau „crud”? Nu si pentru mine.