Ia romaneasca devine din ce in ce mai populara. Acest lucru se intampla nu neaparat designerilor de moda romani, ci in special designerilor de moda straini care s-au inspirat din portul popular romanesc pentru a realiza haine elegante si moderne.

ie-albaDatorita faptului ca ia a aparut in numeroase reviste de moda si designeri precum Yves Saint Laurent, Tom Ford, JohnGalliano au inclus in colectiile lor reinterpretari ale bluzei ce face parte din costumul popular romanesc, din ce in ce mai multe femei sunt captate de frumusetea acestei bluze. Observand succesul pe care poate sa-l aiba ia romaneasca, si designerii romani au inceput sa se inspire din portul traditional romanesc al femeii.

Un mare avantaj al iei il reprezinta faptul ca poate fi purtata in combinatie cu aproape orice alt articol vestimentar Ia poate fi purtata si la plaja, si la birou si chiar si in club, in functie de model si de combinatia vestimentara la care este supusa.

In cadrul aniversarii a 9 ani de la lansare a revistei The One, s-a organizat o petrecere in care s-a cerut ca invitatii sa vina imbracati in ie. Majoritatea invitatelor au respectat dress code-ul impus si ce a iesit a fost extraordinar. Prin intermediul acestei petreceri, ia a fost promovata si cu siguranta multe femei au inceput sa-si faca planuri cu privire la achizitia bluzelor de ie.

Ia romaneasca sa potriveste perfect cu o piesa din piele, pantaloni, short sau fusta, se potriveste perfect cu piesele din jeans, poate fi purtata cu pietre pretioase, cu sandale si cu siguranta nu vei da gres daca o porti cu niste pantofi. In functie de combinatia care o alegi, o bluza de ie poate oferi si eleganta si confort.

Beneficii ale iei sunt foarte multe, insa aceasta vine si cu un mic dezavantaj si anume: pretul. O ie nu este tocmai ieftina. Pretul unei astfel de bluze incepe de la 300 RON si poate ajunge si la cateva mii de euro. Daca sunteti interesati de ii de dama, cu maneca scurta sau lunga, puteti vizita magazinul Trefle.ro unde veti gasi o adevarata colectie de ii romaneti moderne.