Cu pasi repezi se apropie si sarbatorile de iarna. In Romania sunt numeroase traditii absolut minunate in aceasta perioada. Fie ca alegeti sa petreceti sarbatorile in zona Bucovinei, in zona Adealului sau chiarin statiunile de pe Valea Prahovei, peste tot veti intalnii diferite obiceiuri de iarna care cu sigurantava vor impresiona placut!

Statiunea Predeal este una dintre cele mai cunoscute locatii de vacanta de pe Valea Prahovei, in ea investindu-se foarte mult in ultima perioada. In afara turistilor veniti din diferite colturi ale tarii , in Predeal au inceput sa soseasca an de an si turistii strainii care au auzit de statiune lucruri frumoase.

Fiindca este cea mai frumoasa perioada din an pentru multi dintre noi, statiunea Predeal este plina ochi in fiecare an in timpul sarbatorilor de iarna. Conditiile de cazare in Predeal sunt de la bune la foarte bune, proprietarii pensiunilor ( unitailor de cazare) investind an de an in acestea pentru a oferi un nivel ridicat de confort clientilor care le trec pragul.

Multe dintre pensiunii depasesc cu mult conditiile de cazare din hoteluri fiind in topul preferintelor turistilor veniti in statiune. Tarifele privind cazarea sunt destul de bune raportate la serviciile si confortul oferite de catre unitatile de cazare din zona.

Daca aveti timp liber la dispozitie si doriti sa petreceti sarbatorile in Predeal va sugerez sa intrati pe internet pe site-urile specializate in promovarea turistica si sa vizualizati multimea de oferte . Acolo aveti posibilitatea sa vedeti si cum arata camerele, impresii ale turistilor cazati acolo si informatii privind pozitionarea fata de partii , centre de agrement sau obiective turistice si nu in ultimul rand tarifele practicate .

In functie de preferintele fiecaruia, pachetele speciale de sarbatori in statiunea Predeal pornesc de la 1000 lei/persoana/sejur pana la 3000 lei ( pentru cei mai exigenti clienti). De obicei pachetele includ mic dejun in fiecare zi a sejurului, masa festiva de Craciun sau Revelion si numeroase alte facilitate sau surprize din partea organizatorilor!