Excursie pe jos
Umple-ti termosul cu ciocolata calda sau cafea si loveste unul dintre traseele tale preferate din West Michigan pentru o plimbare de iarna. Doar asigurati-va ca va grupati.

Snowshoe
Adaugati ceva mai multa aventura in drumetia dvs. cu o pereche de rachetele de zapada! Exista mai multe parcuri din Michigan de Vest care ofera inchirieri cu rachetele. Consultati Pigeon Creek, Blandford Nature Center si Gillette Nature Center in PJ Hoffmaster State Park.

Sania
Nu numai ca este o modalitate distractiva de a petrece o dupa-amiaza cu prietenii sau micutii, dar este si un exercitiu minunat. Nu poti simti ca vitei arde deja in timp ce iti tragi sania inapoi pe deal?

Peste la gheata
Frumusetea pescuitului la copca  este ca pastorul nu este limitat de accesul la o barca. Un pescar pe gheata poate accesa orice parte a unui lac inghetat, atat timp cat este sigur de traversat. Daca sunteti novici, rezervati un tur ghidat cu Werkman Outfitters pentru a invata franghiile.

Festivalul berii de iarna
Visezi sa sorbiti un IPA la fabrica de bere preferata intr-o zi calda de vara? Incercati-va la al 15-lea festival anual al berii de iarna. Cu aproape 150 de fabrici de bere din Michigan si muzica live, biletele la eveniment sunt de 55 de dolari.