Desi timpul pare a fi ingaduitor cu viitoarele mamici, acestea ar trebui sa se organizeze eficient si sa nu lase la sfarsitul listei de prioritati articolele achizitionate pentru igiena celui mic. Pe de-o parte, majoritatea femeilor sunt deosebit de obosite si stresate in perioada de lauzie, iar cumparaturile nu reprezinta nici pe departe activitatea lor preferata din acele momente. Pe de alta parte, desi barbatii sunt descurcareti in momentul in care se regasesc fata in fata cu o lista detaliata de cumparaturi, diversitatea articolelor vestimentare si a produselor de igiena personala existente in magazinele de profil s-ar putea sa le depaseasca abilitatile organizatorice sau pe cele decizionale.

Asadar, recomandat este sa alegem cele trebuincioase copilasului inca dinainte de nastere, indiferent ca dorim sa colindam magazinasele ce se adreseaza nevoilor acestora sau ca mizam pe cumparaturile online, din confortul propriei locuinte. Sunt multe produse gasite online pentru copii pe care le puteti avea in vedere, majoritatea regasindu-se si in paginile celui mai popular magazin autohton: Nichiduta.ro – brandul care te ajuta sa iti organizezi cumparaturile pentru primii ani din viata copilasului tau.

Cadita destinata bebelusilor cu varste fragede reprezinta unul dintre principalele articole pe care trebuie sa le cauti pentru ingrijirea corespunzatoare a micutului. Avand in vedere importanta acestui „echipament”, incercati sa nu va lasati ghidati doar de planul coloristic si alegeti o cadita care prezinta suprafata antiderapanta, dar  si un suport care nu va permite alunecarea caditei in timpul baii. Mai mult decat atat, suportul este un accesoriu indispensabil care o sa sustina pozitia corespunzatoare a bebelusului in timpul „ritualului de imbaiere”.

Prosoapele pe care le vei achizitiona pentru cel mic trebuie sa fie realizate din materiale 100% organice, asta pentru ca pielea bebelusilor prezinta un grad sporit de sensibilitate. Bumbacul este un material recomandat, insa o grija suplimentara trebuie sa fie orientata asupra produselor de curatenie pe care le utilizati pentru a le reimprospata. Alegeti solutii fara agenti chimici patogeni, cu un continut cat mai aproape de standardele bio.

Aspiratorul sau pompita nazala, alaturi de serul fiziologic achizionat de la orice farmacie autohtona. Pentru ca micutul tau nu si-a dezvoltat toate abilitatile, inseamna ca tu vei prelua anumite sarcini pe care copii obisnuiesc sa le duca pe cont propriu la bun sfarsit. Suflatul nasului este una dintre acele sarcini pe care trebuie sa efectuezi cu grija dupa fiecare baie, asta pentru a te asigura de faptul ca micutul tau poate respira asa cum trebuie. Alege unul dintre aspiratoarele promovate de magazinul Nichiduta.ro, cele cu varf de silicon fiind recomandate de medicii pediatrii.

Scutecele si trusele de pieptanat. Aprovizionarea cu scutece este un pas important de care te poti ingriji inainte de nastere, mai ales ca incepi cu marimea cea mai mica. In jur de trei – patru baxuri ar trebui sa fie suficiente, mai ales ca micutul va incepe sa creasca si marimile vor fluxtua tot mai des. In plus, ai grija sa ii cumperi o trusa profesionista pentru pieptanat, pielea capului fiind deosebit de sensibila in primul an de viata. Alege modelele de perii realizate din fibre naturale pentru ca ele nu vor rani accidental scalpul bebelusului.