Putini dintre noi stiu ca feroneria este unul din aspectele cele mai importante ale tampalariei PVC. Folosirea unei feronerii de calitate superioara garanteaza exploatarea ferestrelor vreme indelungata fara nici un fel de probleme. Datorita feroneriei ferestrele si usile din PVC pot sta deschise in anumite unghiuri si pot fi inchise perfect etans pe tocul tamplariei.

Din acest motiv noi folosim cea mai buna feronerie de calitate germana Roto si G-U. Aceasta feronerie are un aspect elegant si placut, rezistenta la coreziune, elementele feroneriei sunt placate cu zinc , cromate.  Feroneria tamplariei PVC are foarte multe elemente pentru deschidere simpla standard, oscilo-batant, in doua canate, glisante. Are multe posibilitati de reglare.

De asemenea in cadrul feroneriei intra si manerele care se gasesc intr-o gama variata de culori si modele si mai mult decat atat au diferite optiuni si functii pentru ferestre si usi. Acestea cuprind toate gradele de siguranta. Pentru obtinerea rezultatelor dorite si indeplinirea asteptarilor dumneavoastra va recomand cu caldura sa achizitionati ferestrele cu feroneria de cea mai buna calitate.