Cu totii stim ca inelul de logodna nu este unul obisnuit; de la structura si pana la aspectul final, acesta trebuie sa fie diferit si sa prezinte forme speciale, care sa il determine sa se remarce intr-o multitudine de bijuterii de acest fel.

Inelul de logodna este o bijuterie unica, dupa care toate femeile tanjesc. El trebuie sa fie deosebit pentru ca, se presupune ca va fi purtat pentru o perioada lunga de timp, daca nu, chiar pentru intreaga viata. In trecut, el simboliza apartenenta unei femei la un anumit barbat. Daca stam sa ne gandim, si astazi el reprezinta cam acelasi lucru, pentru ca o femeie logodita urmeaza sa se casatoreasca, iar prin inelul de logodna ea comunica faptul ca apartine unui anumit barbat, inducandu-le astfel celorlalti imposibilitatea de a atenta la persoana ei.

Ce este fascinant la aceasta bijuterie este, in fapt, diversitatea modelelor prezente pe piata. Barbatul poate opta pentru diverse modele, prin care sa o surprinda pe aleasa inimii lui. Este important ca in momentul in care face alegerea sa tina cont de mai multe criterii esentiale: in primul rand trebuie sa ia masura corecta, dar si sa aleaga modelul care stie ca o va impresiona pe viitoarea lui sotie. Femeile sunt foarte sensibile atunci cand vine vorba de bijuterii si isi doresc ca inelul lor de logodna sa fie cel mai frumos dintre toate.

Care sunt propunerile Glamira.ro pentru acest sezon al nuntilor?

 

Inele de logodna cu diamante – desi aceasta varianta ar putea implica o serie de costuri ceva mai ridicate, pentru femei este extrem de important ca inelul de logodna sa aiba cel putin un diamant. Acesta ofera bijuteriei un caracter pretios si deosebit. Barbatii pot opta pentru modelele simple din magazinul Glamira.ro, prevazute cu un singur diamant, dar pot alege si modelele mai sofisticate, care prezinta diamante multiple sau pelicule de diamante. Avantajul acestora este ca modelele pot fi din cele mai diverse, astfel ca se pot asigura de faptul ca isi surprind placut iubita cu o astfel de bijuterie.

Inele de logodna cu pietre pretioase – aceasta recomandare este una cat se poate de moderna, pentru ca pietrele pretioase pot fi regasite sub mai multe forme si culori. Ele pot fi combinate cu succes cu orice fel de aur, astfel ca viitorul mire poate opta atat pentru aurul traditional, galben, cat si pentru aur alb sau roz. Exista o anumita categorie de femei care adora culorile, astfel ca iti poti surprinde iubita cu un inel de logodna cu o piatra pretioasa realizata in culoarea ei preferata. Nu te teme sa experimentezi, insa asigura-te ca acea culoare pe care ai ales-o este pe gustul ei.

Exista anumite persoane care adora sa testeze, astfel ca unii barbati prefera sa combine diamantele cu perlele. In acest caz, trebuie sa fiti foarte atentie la preferintele iubitei, pentru ca, se spune ca perlele sunt caracteristice femeilor trecute de o anumita varsta si s-ar putea ca impactul sa nu fie cel dorit.

Daca inca nu te-ai hotarat ce inel de logodna sa ii cumperi iubitei tale, consulta catalogul online glamira.ro si alege bijuteria care crezi ca o va incanta cel mai mult.