Acest articol isi propune sa ofere primele sfaturi care ar trebui sa fie luate in calcul atat de un model incepator, cat si de unul experimentat.

Cel mai important este sa stabilesti modul in care vei lucra, independent sau alaturi de un studio videochat Iasi. Desi ele isi asuma o parte din castigurile modelului, in schimbul acestora ofera publicitate in cadrul site-urilor, suport tehnic, instruire si securitate, in cazul in care un material ajunge pe internet. Modelele care lucreaza la studio vor beneficia de echipamente high – end, cum ar fi camerele HD care conserva calitatea imaginilor la distanta. Cele mai multe dintre ele pot costa si 1000 de dolari, un adevarat impas financiar pentru modelele care doresc sa lucreze de acasa.

Inainte de te angaja, fii atenta la procentul pe care este dispus sa il plateasca studio-ul. Vei gasi locatii unde castigurile vor insuma un procent de doar 20%. Desi 20 – 25% reprezinta un interval standard al industriei, daca iti faci treaba asa cum trebuie si ajungi un model de referinta pentru studio-ul respectiv, procentul poate sari la un procent ametitor, situat intre 50 – 70 %.

Intereseaza-te asupra modalitatilor de plata. Noua din zece studio-uri iti vor trimite un cec o data la doua saptamani. Altele vor miza pe plata saptamanala, in timp ce un procent foarte scazut va alege plata la zi, in contul de PayPal.

Definirea profilului. Probabil cel mai important pas pe care trebuie sa il faci in momentul in care toate aspectele organizatorice sunt bine puse la punct. Incarca imagini de inalta calitate care te pun in centrul atentiei. Acestea ar trebui sa fie colorate, surprinse in diferite locatii si capabile sa capteze atentia oricarui membru. Conform spuselor autohtone, o fotografie spune cat o mie de cuvinte. Asigura-te ca fotografiile tale infatiseaza ipostaza pe care vrei sa o transmiti membrilor tai. Chiar daca esti la inceput, de preferat ar fi sa ai minimum trei albume cu sapte fotografii in fiecare dintre acestea. Angajandu-te la un studio, fotografiile calitative vor deveni ultima ta grija.

Imaginea de profil face de multe ori diferenta intre castigurile pe care le inregistreaza modelele cu aceeasi experienta in industrie. Ea trebuie sa fie speciala, astfel incat la o derulare prin pagina membrul sa fie intru totul captivat de ceea ce vede. Accentul poate fi pus, dupa caz, pe trasaturile faciale sau cele fizice, in functie de punctele forte de care doresti sa profiti la maximum. In asentiment cu fotografia aleasa, mizeaza pe o descriere complementara. Adauga informatii despre tine, insa nu date care poseda un caracter personal. De asemenea, fii sigura ca incluzi intr-un paragraf si ceea ce esti dispusa sa faci in chat-urile private. Unele platforme ofera posibilitatea de a plasa un text deasupra imaginii de profil, ceea ce ofera modelului posibilitatea de a-si spori castigurile. Cum? Nimic mai simplu. Poti spune acolo ce anume esti dispusa sa faci si pentru cate token-uri. Daca inspiratia iti joaca feste, te poti inspira din descrierile celorlalte fete, ori poti solicita ajutorul trainerului.

Prima aparitie online. De departe, lumina este un aspect pe care trebuie sa il gestionezi in favoarea ta. Cel putin doua surse de lumina sunt necesare, iar trei – patru ar trebui sa fie suficiente pentru a nu avea umbre pe fata. Curata zona de lucru, pentru ca niciun membru nu vrea sa te vada inconjurata de dezordine. Poti sa decorezi spatiul dupa gustul tau, insa nu uita ca tu esti pionul principal al camerei.

Asigura-te ca jucariile si elementele de recuzita pe care le incluzi in show-ul tau sunt prin apropiere, astfel incat sa nu iti lasi membrii sa astepte prea mult in chat-ul privat. Nimic nu este mai neplacut decat sa intrerupi un moment erotic pentru ca nu iti gasesti accesoriile potrivite. Nu il ultimul rand, imbraca piese vestimentare atragatoare, care iti pun in evidenta formele. De asemenea, nu uita ca oamenii iubesc sa joace roluri, asa ca profita cat mai mult de elementele de recuzita pentru a atrage atentia membrilor!