In efortul de a-si cosmetiza autovehicul cat mai bine cu putinta, majoritatea conducatorilor auto se indreapta instinctiv asupra jantelor. O pereche de jante aliaj de calitate de pe AutoChrome.ro dezvolta valente estetice deosebite in trafic, acordand masinii o nota distincta, cu precadere jantele din aliaj, preferate atat datorita rentabilitatii generale in raportul calitate – pret, cat si in ceea ce priveste aspectul estetic finit.

Specialistii AutoChrome.ro, unul dintre cei mai de incredere retaileri de profil din Romania, au acordat in exclusivitate pentru extramile.ro si dezvaluie cele mai fierbinti trenduri in materie de jante pentru anul 2018, dar si reteta succesului care ii mentine si astazi in fruntea listei celor mai sonori retaileri de jante si dispozitive auto high-tech:

R: Sunteti o companie care transmite o siguranta aparte. Ce anume genereaza aceasta atitudine care ii face pe clienti sa capete incredere in produsele pe care le comercializati?

AC: Este adevarat ceea ce bine ati sesizat si punctat. Piata auto, indeosebi cea din Romania, creste progresiv, in timp ce salariile scad. Asta inseamna doar ca oamenii isi doresc produse de calitate, care sa dureze si sa le ofere confortul la care aspira. Ne preocupam sa dezvoltam parteneriate cu cei mai sonori producatori de renume international. Fabrica producatoare detine numeroase certificari, garantand pentru calitatea jantelor pe care le oferim clientilor din Romania.

R: De ce ati ales jante si nu piese auto, de exemplu, si ce considerati ca ii atrage pe clienti la produsele pe care le oferiti? De ce credeti ca prefera AutoChrome.ro si nu alt magazin?

AC: Pasiunea pentru estetica auto ne-a determinat sa comercializam in principal jante, insa si studiile efectuate inainte de a pune bazele magazinului online. Nu multi stiu, insa Romania are o istorie cu mult peste 80 de ani in industria auto. Ne numaram printre cele mai importante centre din Europa Centrala, motiv pentru care am intuit ca business-ul va functiona, ceea ce se si intampla. Clientii nostri sunt atrasi de gamele variate de jante din aliaj pe care le comercializam, cu dimensiuni cuprinse intre 15 inch – 18 inch (pentru moment) dar si pentru varietatea de modele sub care se prezinta acestea. Pe de alta parte, beneficiem de un marketing calitativ. Ne-am adaptat vremurilor si oferim descrieri si informatii de baza pentru gamele majore de jante comercializate.

R: Care sunt trendurile in materie de jante pentru anul 2018? Influenteaza tipul de jante ales estetica masinii in asa fel incat sa ii confere o imagine placuta in trafic?

AC: Categoric! Este vitala alegerea corecta a tipului de jante, in sensul in care o pereche de jante aliaj de 16 inch pentru o masina de teren s-ar putea sa nu fie o alegerea prea inspirata. Dincolo de dezechilibrul dimensiunilor, evident, de altfel, mai acuta este problema performantei autoturismului. Jantele trebuie sa incurajeze un condus confortabil si sa nu puna prea mult focus pe componentele interne, adica sa forteze motorul sau franele. Intelegeti? Iar daca in 2017, in mare voga au fost jantele de mari dimensiuni, trendurile in materie de jante pentru 2018 mizeaza pe alegeri echilibrate. Pare ca gusturile nu se mai discuta, ci se merge pe alegeri naturale, in functie de nevoile si specificatiile fiecarui autoturism.

Va doriti un upgrade pentru autoturism in primavara aceasta? AutoChrome.ro va sta la dispozitie cu cele mai noi si performante jante din aliaj produse si certificate international. Nu mai duceti dorul condusului in conditii de siguranta; bucurati-va de el si straluciti in trafic cu o pereche de jante din aliaj comercializata de AutoChrome.ro!