Pentru fanii Apple, compania a pregatit pentru luna septembrie a anului 2013 lansarea celui mai asteptat model de iPhone de pana acum, avand in vedere ca pe parcursul anului au existat tot felul de zvonuri in ceea ce priveste dimensiunea ecranului, gama de culori, caracteristicile hardware si designul exterior.

De aceasta data am ales sa va prezentam cateva dintre caracteristicile noul iPhone 6S care va fi lansat pe data de 10 septembrie 2013 in America, eveniment la care presa a primit deja invitatia.

Noul iPhone 6S va vedea o imbunatatire si la nivelul camerei foto, aceasta trecat de la 8 Mp la 12 Mp si va fi prevazuta si cu un nou sistem de lentile HDR eficiente pentru reducerea reflexiilor viiolete.

iPhone 6S  ar putea fi imbunatatit cu un nou aparat foto de 12 megapixeli. Aceasta nu mai este un zvon aruncat la intamplare, avand in vedere ca de aceasta data confirmarea vine de la raioanele de productie vietnameze Wonderful Saigon Electrics, compania care pare sa fie delegata de Apple pentru productia cea mai importanta de iPhone-uri.

Avand in vedere ca de-a lungul anilor, Apple ne-a obisnuit cu preturi piperate pentru produsele lansate, si de aceasta data daca alegem sa vorbim despre pret iPhone 6S avem mult de spus, avand in vedere aceasta nici macar nu a fost lansat.

Camera foto va fi dotata cu un obiectiv de 12 megapixeli pentru viitorul iPhone 6S cu lentile si software cu functia HDR deja instalate în noul sistem de operare iOS 7. Aparent, dimensiunea a obiectivului este mai mare, si de asemenea poate creste si numarul de lentile care il compune – probabil la 5 la 8, va avea inclusiv un cristal de safir introdus pe iPhone 6S si un senzor de detectare a miscarilor mult mai eficient.