De plictiseala, de una, de alta… mi-am instalat cateva jocuri pe Galaxy Mini. Unele chiar simpatice.

Zombie Smasher e unul dintre ele. Ceva destul de simplu la prima vedere. Niste monstruleti haiosi traverseaza ecranul de sus in jos si tot ce trebuie sa faci e sa pui degetul pe ei inainte sa ajunga jos. De la un anumit nivel incolo printre monstruletii aia se strecoara si niste baietei usor retardati pe care e musai sa-i lasi sa treaca, altfel pierzi jocul.

Un alt joc destul de funny este BMX Boy. Jocul e cu un tampitel care merge pe o bicicleta. Trebuie sa-i zici cand sa dea mai repede la pedale si cand sa sara peste obstacole, altfel isi rupe gatul.

World War II raid este ceva cu arme si impuscaturi. Bum-bum, poc, zdrang, game over. Care va stiti cu talent la asa ceva… incercati-l. Download aici.

Si ultimul, Raging Thunder este preferatul meu. Ceva curse cu o masinuta. Jocul are o grafica, zic eu, acceptabila. Ce-mi place la jocul asta este ca virajele se iau miscand de telefon. Dupa cateva curse in care n-am reusit nici sa vad finish-ul, m-am obisnuit si acum sunt chiar bun

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>