Multi oameni cred ca pentru ca au podele din lemn nu ar trebui sa adauge mai multe elemente de lemn intr-o camera; cu toate acestea, cele mai multe modele de camere cu podele din lemn de esenta tare vor include un covor pentru a ancora mobilierul. Deci, mergeti mai departe si adaugati o masa de cafea din lemn sau o banca din lemn la intrare. Elementele mai moi, cum ar fi covoarele, distrug ceea ce ar putea fi considerat ca fiind „prea mult” din lemn si fac mult mai usor sa incorporeze tonuri suplimentare de lemn. In plus, piesele pe care le adaugati nu trebuie sa aiba acel „care tocmai l-au taiat inapoi”, daca nu este stilul tau. Alegeti ceva cu un finisaj lucios si un picior metalic pentru un design mai curat. Important este ca ati ales ceva facut de natura, si nu de o masina!

Plasarea in cantitati mici si mari de textura naturala este importanta pentru realizarea acelui mediu pasnic pentru care ne straduim cu totii. Aveti nevoie de o schimbare mare? Incercati un tapet de iarba ca accent. Indiferent daca acoperiti doar un perete la care doriti sa atrageti atentia sau sa-l puneti deasupra lambriurilor, veti aduce componentele intr-o casa mai linistita. Unele modalitati destul de fara efort pentru a obtine aspectul natural dorit pot fi printr-o panza de iuta sau alt material natural sau o perna fuzzy texturata.

Dintr-un interior plin de loji, la un design elegant, materialele naturale sporesc orice spatiu. Adaugarea acestei caracteristici mai moi nu trebuie sa fie descurajanta deoarece poate fi realizata in pasi mici.