Firma de constructii Euromateria din Bucuresti activeaza inca din anul 2014 si este una dintre companiile in acest domeniu destul de controversat care si-au creat un portofoliu bine pus la punct si care livreaza la timp lucrarile caracterizate de conceptul de “constructie totala”. Acest concept se refera la faptul ca, odata ce firma de constructii Euromateria se angajeaza in indeplinirea unui proiect, se ocupa de toate detaliile acestui proiect, de la fundatie pana la cele mai mici finisari.

De-a lungul celor patru ani in care au activat pe piata in industria constructiilor, firma Euromateria s-a angajat in numeroase proiecte care au consacrat-o ca fiind una dintre cele mai bune firme de constructii din Bucuresti. Specialistii Euromateria nu s-au limitat la proiecte realizate doar in Bucuresti, ci si in numeroase alte locuri din tara, iar in prezent au in plan sa se extinda si in Vestul tarii.

Care sunt lucrarile care au consacrat firma de constructii Euromateria?

In general, portofoliul firmei Euromateria include lucrari din domeniul sportiv, al invatamantului, precum si medical. Aceasta preocupare fata de domeniile care au un interes social claseaza firma Euromateria in topul firmelor din Bucuresti, in privinta acelor companii care aduc plus valoare societatii la nivel macro.

Lucrarile firmei Euromateria din domeniul sportiv

Aceste lucrari au menirea in general de a insufla tinerei generatii ideea ca sportul este cat se poate de benefic, prin sansele oferite acestora de a urma orele de sport in niste sali de sport bine consolidate.Printre proiectele principale din acest domeniu sportiv executate de Euromateria se numara proiectarea si executia Salii De Sport cu tribuna de 180 de locuri din strada Jandarmeriei nr. 9-11, Bucuresti, precum si a Salii de Sport a liceului agricol din Comuna Valea Calugareasca, judetul Prahova. Aceasta din urma are tot 180 de locuri. De asemenea, Euromateria a proiectat si executat Sala de Sport Multifunctionala din orasul Voluntari, judetul Ilfov.

Lucrarile firmei Euromateria din domeniul invatamantului

Unul dintre proiectele cele mai ample ale firmei Euromateria a fost proiectarea si executarea cladirii A.S.E de la Predeal, un exemplu de arhitectura moderna pierduta pe fundalul natural feeric, minunat. De asemenea, recent, Euromateria s-a implicat si in proiectarea a noi corpuri de cladiri ce vor apartine de Facultatea A.S.E, in Bucuresti.

Lucrarile firmei Euromateria din domeniul medical

Acest domeniu este unul destul de sensibil, iar implicarea Euromateriei arata faptul ca aceasta firma este interesata sa se implice in astfel de proiecte care, pe langa structura de baza, sa insemne ceva pentru societate.Firma Euromateria a proiectat si executat consolidarea cladirii Spitalului Judetean de Urgenta Sfantul Apostol Andrei din Galati. Prin aceasta lucrare, sute de galateni au inceput sa aiba oportunitatea de a vizita un spital in conformitate cu normele europene in privinta structurii, mobilarii si a sigurantei.

Ce inseamna conceptul de constructie totala?

Prin acest concept, Euromateria a stiut cum sa se pozitioneze in mintea clientilor sai atat din Bucuresti cat si din restul tarii si mai ales cum sa se diferentieze de alte firme de constructie.
Practic, prin conceptul de constructie totala Euromateria se angajeaza sa se implice in totalitate in proiectele pe care le livreaza.