Piata imobiliara se afla intr-o continua miscare, iar clientii sunt din ce in ce mai interesati sa aiba un apartament nou, intr-un bloc nou.

Si cum prea putine blocuri noi se construiesc in zonele centrale ale oraselor, spre deloc, trendul general consta in cautarea unui ansamblu rezidential din proximitatea orasului care sa corespunda cerintelor acestora.

Un ansamblu rezidential in Pipera este un exemplu foarte bun din acest punct de vedere, in masura in care acolo putem gasi atat apartamente etichetate la un pret mai mult decat decent si, in ultima instanta, vile a caror preturi se apropie de cele solicitate in schimbul unui apartament de 3-4 camere intr-o zona buna a Bucurestiului.

Pipera este, de altfel, zona care s-a dezvoltat neasteptat de mult in ultimii ani. Foarte multe familii si-au gasit locuinta perfecta si au preferat sa ramana aici in detrimentul tumultului orasului.

Avangarde Forest, mai exact, este un proiect de succes ce a fost dezvoltat in ultimii ani in zona respectiva. Multi dintre posibilii clienti ce cautau indelung pe Internet case Voluntari, au avut placuta surpriza de a-si gasi un acoperis deasupra capului in Pipera.

Aerul curat ce “izvoraste” din padurea aflata in apropiere, linistea, dar si calitatea constructiilor, care corespunde celor mai inalte standarde din domeniu, sunt doar cateva dintre aspectele ce trebuie luate in considerare in momentul cand v-ati decis sa va cumparati o vila Avangarde 3.

De asemenea, fiecare client primeste din partea dezvoltatorului acestui complex rezidential cate doua locuri de parcare (incluse in pret). Tot in materie de facilitati putem vorbi despre locurile amenajate pentru copii, dar si de o modalitate inedita de achizitionare a uneia din cele 9 vile ramase disponibile.

Sistemul de rate direct de la dezvoltator, caci despre el este vorba, reprezinta un real bonus pentru clientii care vor sa evite cu orice pret bancile. Contractul se va semna pentru o rata fixa, fara a mai fi necesar sa aduceti acte menite a dovedi provenienta banilor.

Piscina din cadrul complexului, cafeneaua, sala de fitness, biblioteca, gradinita si supermarket-ul nu fac nimic altceva decat sa intregeasca sunt alte facilitati la care s-a gandit dezvoltatorul Avangarde Forest 3pentru a avea tot confortul necesar in momentul mutarii. Asadar, multiple optiuni de a socializa cu noii vecini si, in general, o intreaga paleta de posibilitati de relaxare si in mod implicit de petrecere a timpului liber.

Primul pas trebuie sa fie facut de dumneavoastra, accesand site-ul nostru si acceptand sa ne intalnim pentru a discuta toate detaliile cu privire la achizitionarea vilei care va atrage in mod deosebit.