Blog

Maidanezii au drepturi.

/

Un copil în vârstă de patru ani a murit, luni, după ce a fost atacat de câini maidanezi zona Parcului Tei, din Sectorul 2, iar fratele acestuia, de şase ani, a fost muşcat de un picior, dar a reuşit să fugă.

Beton stire de comentat, nu?

Dar stati. Nu va grabiti sa judecati sarmanele animale. Au drepturi. Insasi Brigitte Bardot v-a spus-o. Nu mai fiti rai si needucati.
Se pare ca maidanezii au fost in legitima aparare, copiii fiind cei care au provocat. Au intrat pe teritoriul animalelor fara a avea permisiunea acestora.

Nu mai insistati cu eutanasierea maidanezilor ca niste barbari. Cum sa-i omori? Maidanezii au si ei suflet.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile, cei şase câini care se presupune că i-au atacat pe copii au fost prinşi şi urmează să li se facă analize. În funcţie de rezultatul acestora, câinii vor fi duşi la un adăpost sau vor fi eutanasiaţi.

Vedeti? Autoritatile au luat masuri si in functie de rezultatul analizelor, presupusii agresori, pot fi chiar privati de libertate. Spune clar in text.

Probabil in zilele urmatoare vom avea, in presa, detalii privind conditiile de la adapost. Trebuie sa stim neaparat la cate dusuri au voie maidanezii si in ce conditii de igiena stau ei inchisi acolo.
Babele care-i hranesc vor sa afle cate kilograme poate contine pachetul saptamanal primit de fiecare maidanez in parte.

Da, stiu. Suntem irecuperabili!

Intr-o lume cat de cat normala, a doua zi ar fi disparut toti maidanezii din oras si nimeni nu ar fi indraznit sa intrebe ce s-a intamplat cu ei.