Ați auzit de Outlook.com? Nici eu nu auzisem până ieri. Microsoft a lansat acest un nou serviciu de Email, renunțând la HotMail, pentru a avea o șansă în fața lui Gmail oferit de Google și Yahoo.

Din cele susținute de Microsoft, acest nou serviciu de email va avea o latură unică, fiind integrat cu Skydrive și Social Media. Practic, spațiul oferit de Microsoft destinat păstrării email-urilor, este nelimitat. Sper să se țină de promisiune doar, în orice caz, pe mine mă interesează în special dimensiunea atașamentelor pe care o acceptă, care sper să o îmbunătățească, deoarece în acest moment suportă maximum 25mb, asemeni Gmail.

Deasemenea, dacă ați folosit până acum HotMail, contul vostru va fi automat transferat și redirecționat către Outlook.com, adică, din nume@hotmail.com veți putea folosi nume@outlook.com

Sincer nu știu cum s-au gândit să promoveze acest serviciu pentru a avea o mică șansă în fața lui Gmail și Yahoo, însă mie îmi place foarte mult interfața, și în schimb, îmi plac mai puțin, pentru a fi politicos să nu spun direct că-mi displac, reclamele din sidebar.