Stim cu totii ca micul dejun este benefic. Acesta impiedica supra-alimentarea tarzie, ofera energie si este doar unul dintre obiceiurile sanatoase care ar trebui respectate. Pentru multi dintre noi, micul dejun nu este un lucru uzual. De obicei, oamenii prefera sa doarma o jumatate de ora in plus, decat sa pregateasca o masa reala de dimineata. Efectuarea micului dejun pare sa fie un efort atat de mare incat multi renunta la acesta.

Gandindu-se exact la tipologia omului corporatist care este mereu pe fuga, Micdejunlabirou.ro se ocupa de livrarea sursei de energie a diminetii, in toata capitala. Alegand cu strictete ingrediente de calitate superioara, profesionalismul acestora este dus la cel mai inalt nivel raportat la natura produselor atent selectionate.

De asemenea, pentru a evita un mic dejun sarac in nutrienti precum o cafea, produse de patiserie sau chiar nimic, cel mai eficient mod ca oamenii care lucreaza in companii cu un volum mare de munca sa serveasca micul dejin este de a apela la un ajutor instant. Cu ajutorul acestuia isi pot indeplini toate atributiile primite in decursul zilei.

Echipamente si angajati demne cerintelor de top

Avand un numar mare de angajati, acestia pot acoperi toate comenzile primite atat din Bucuresti cat si din perimetrul judetului Ilfov. Cu ajutorul vitrinelor profesionale electrice ce nu sunt doar de prezentare a produselor pe care le detin, acestea ofera si functia de a pastra alimente calde, sau reci, in functie de recomandarea consumarii. Vitrinele au la baza constructiei materialul de inox, ce poate fi igienizat foarte usor, si ajuta la mentinerea prospetimii produselor, fara a le deteriora. De asemenea, pentru repartizarea cerealelor intr-un mod la fel de igienic, exista recipiente pentru fiecare sortiment in parte, ce dispune de un „opritor” atunci cand se considera ca adaugarea cerealelor este suficienta.

Produse mereu proaspete

In functie de cerintele clientilor, echipa Micdejunlabirou.ro ofera o gama suficient de variata pentru gusturile fiecaruia in parte. Exista variantele de branzeturi, mezeluri, iarturi simple sau cu fructe; pentru pofticiosi exista si variantele de placinte cu mere, branza sau pernute cu ciocolata sau gem. Pentru a mentine dieta echilibrata clientilor, acestia ofera si alternativele de fructe si legume bio cum ar fi: banane, mere struguri sau rosii, catraveti, salata pentru un plus de energie. Nu trebuie uitate nici produsele de panificatie precum baghete sau painea, dar si de nenumaratele sortimente de cereale ce pot fi combinate cu lapte proaspat.

Serviciile oferite adaptate clientilor moderni

Deoarece a dorit sa intre in ritmul modern al clientilor din zilele actuale, echipa tine pasul cu cerintele acestora, iar pentru mentinerea unui stil de viata sanatos al populatiei, conceptul este benefic atat pentru cei care l-au infiintat, cat si pentru cei care sunt incantati de acesta

Pentru intrebari sau comenzi, apelati la numarul de telefon 0756821812 sau pe adresa office@micdejunlabirou.ro.