Culorile stralucitoare, ornamentele stralucitoare si tesaturile metalice au continuat in anii 1980, cand consensul general este „mai mult este mai bine”. Economia americana a fost in plina expansiune si multe femei au avut o cariera de succes, venituri rivalizand omologii lor de sex masculin. „Imbracamintea de putere” a adus mult accentuarea umerilor, in special, cu siluete severe, de varf, realizate cu tampoane de umar mari, supraincarcate.

Moda vine, moda pleaca si de multe ori atunci cand ne uitam la o orchie veche stam si ne gandim: „Cine ar purta vreodata asta?” Dar dupa cum vedem mereu si mereu de-a lungul timpului, unele stiluri nu merg o sa piara niciodata din vizorul modei. Fiecare spectacol de piste imprumuta ceva din trecut, remodelat si reinnoit pentru femeia moderna. Luand o privire de epoca si facand-o a ta este o fabuloasa modalitate de a crea ceva cu totul nou in permanenta pentru urmatoarea dvs. petrecere.

Daca nu vreti sa dati niciodata gresi, atunci indreptati-va mereu atentia catre ceva clasic, in coi simplu si nu foarte incarcat care sa va puna in evidenta trasaturile si silueta.