Fiecare zi in urbea bucuresteana pare a fi din ce in ce mai aglomerata. Norocosii nu stau mai mult de 1 ora in trafic, insa cei care se nimeresc in masina dimineata sau dupa 16:00, ajung sa isi petreaca o buna parte de zi claxonand, cautand mici culoare libere pe linia de tramvai si adunand nervi.

In mod normal, in momentul in care apare o astfel de problema se cauta solutii. Din pacate, solutiile nu se vad la orizont, altcumva decat niste fantezii indepartate. Totusi, exista anumite variante prin care traficul poate sa fie fluidizat fara investitii foarte mari si fara stres prea mare.

Cum pot inchirierile auto sa salveze traficul din Bucuresti?

Da, vorbim despre centrele de inchirieri auto Bucuresti. Din ce in ce mai multe, acestea sunt destinate strainilor care tranziteaza Romania, turistilor care au descoperit in Bucuresti o destinatie turistica si celor care doresc sa renunte la propriul automobil si sa se bucure de flexibilitate mai mare.

Conform celor de la kamoauto.ro tocmai cei din urma pot sa salveze Bucurestiul si sa atraga si alti pasionati de inchirieri masini Bucuresti. Motivatia este cat se poate de mare si este impartita in mai multe puncte atractive:

  • Inchirierile auto pot elibera locurile de parcare. Daca majoritatea oamenilor ar renunta la masinile proprii si ar opta pentru masini inchiriate atunci cand au nevoie, rezultatele ar fi impresionante si cel putin locurile de parcare de pe strazi ar fi eliberate.
  • Acestea pot motiva oamenii sa foloseasca mai mult mijloacele de transport in comun. Cu siguranta, fara o masina proprie, oamenii ar opta mult mai des pentru folosirea mijloacelor de transport in comun, ceea ce este mai putin poluant si mult mai ieftin.
  • Ajuta la eliminarea poluarii. Cele peste 2 milioane de masini din Bucuresti polueaza extrem de mult. De regula, centrele de inchirieri auto achizitioneaza automobile mai noi, care respecte cerintele actuale in ceea ce priveste poluarea.
  • Ajuta la economii financiare. Oricat ar fi de greu de crezut, cei care opteaza pentru inchirieri auto economisesc bani pe termen lung. In primul rand, nu isi blocheaza o suma considerabila intr-o investitie care in timp nu este deloc productiva. De asemenea, nu platesc taxe si asigurari si reusesc sa isi optimizeze mult mai usor cheltuielile. In ultimul timp au aparut firme de inchirieri auto Bucuresti ieftine, care nu depasesc cateva zeci de lei pentru fiecare zi, asadar, un simplu calcul poate arata ca rezultatele financiare sunt in favoarea acestui mod de a conduce.
  • Elimina stresul. Stresul proprietatii este, de cele mai multe ori, destul de mare. Cei care opteaza pentru inchirieri in detrimentul achizitiei de automobile nu vor avea stres legat de parcare sau de alti factori, precum intemperiile.

Pe langa asta, pasionatii auto pot incerca tot timpul masini noi, mulate pe nevoile prezente, asadar, inchirierile auto sunt solutia evidenta pentru un trafic mai bun in Bucuresti. Ramane de vazut daca urmeaza sa fie adoptata de un numar din ce in ce mai mare de oameni.