Cumparaturile online ne pot scoate de cele mai multe ori din impas, tocmai pentru ca nu beneficiem de fiecare data de timpul necesar pentru a colinda magazinele din spatiul offline. Mai presus de atat, promotiile si reducerile senzationale care acompaniaza un magazin recent lansat in lumea „virtuala” sunt deosebit de atragatoare, o dovada interesanta in acest sens fiind reprezentata de magazinul Nicole Store. Gandit drept un sprijin accesibil pentru femeile cosmopolite, acesta pune la dispozitia reprezentantelor publicului feminin creatii vestimentare in tendinte sub o gama incantatoare de preturi.

Ofertele lor se raporteaza la categorii polivalente de articole vestimentare, incepand cu rochitele diafane adorate de publicul feminin, cu fustele tip creion care sublinaza excelent formele voluptoase si terminand cu celebrele costume de baie pe care femeile prefera sa le cumpere inca de timpuriu. Asadar, in catalogul acestui magazin avem sansa sa identificam un cadou excelent pentru persoana iubita. Si totusi, spre ce haine online Nicole Store de sezon ar trebui sa ne indreptam atentia daca dorim sa ne impresionam sufletele – pereche?

bluza-modish-soft-gray-421x539-product_thumbModish Soft Brown – o bluzita cu personalitate

Confectionata dintr-un mix de Polyester si Spandex, bluza „Modish Soft Brown” se evidentiaza si prin design-ul sau foarte confortabil. Ideala pentru tinutele urbane, aceasta poate fi purtata deopotriva cu o pereche de jeansi Cigarette sau cu pantaloni slim inchisi la culoare. Imprimeul sau copilaros aduce in lumina reflectoarelor simboluri precum luna sau norii pufosi, ceea ce ii ofera originalitate modelului. Bluza cu maneci lungi Modish Soft Brown incanta reprezentantele publicului feminin prin intermediul mansetelor sale albe, dar si prin nuanta naturala de maro deschis.

rochie-modish-straight-all-black-1-421x539-product_thumbModish Straight All Black – o rochie casual foarte cocheta

Femeile moderne vor fi impresionate de aceasta rochie casual tocmai prin prisma culorii universale pe care aceasta o aduce in prim plan. Negrul intens este potrivit atat pentru tinutele de zi, cat si pentru cele de seara. Insa, detaliile care transforma modelul Modish Straight All Black intr-unul 100% urban sunt reprezentate deopotriva de buzunarele sale laterale, dar si de manecile lungi. Lungimea rochitei este una abordabila pentru orice categorie de varsta, iar din aceasta cauza Modish Straight devine o creatie vestimentara deosebit de ravnita din cadrul catalogului Nicole Store.

Modish Afable Blue – jeansi clasici la un pret incantator

jeansi-modish-affable-blue-1-421x539-product_thumbCu doar 95 de lei puteti intra in posesia unei perechi deosebite de blugi, ea fiind ilustrativa pentru colectia ultra feminina de la inceputul anului 2016. Designul lor simplu reuseste sa puna in valoare orice tip de silueta, devenind una dintre piesele cheie din garderoba unei femei cosmopolite cu un stil urban de invidiat. Buzunarele sunt prezente atat in zona centrala, insa si in spatele jeansilor. Modish Afable Blue pot fi purtati fie cu pulovarase pufoase, fie cu modele casual de camasi. Denimul jeansilor este unul prespalat, nuanta fiind asemanatoare cu renumitul „albastru azur”.

Comments are closed.