Pentru a preveni riscurile de furturi, este necesar sa apelam la multe companii si interprinderi specializate in acest domeniu. In cazul in care detineti un birou sau depozite de management, este foarte important un sistem de monitorizare. Avand in vedere evolutia tehnologiei si aparitia sistemelor de supraveghere video inteligente, nevoile si siguranta antreprenorilor vor fi satisfacute.

Supravegherea video este o analiza a imaginii proiectate care pot usura munca agentilor de paza, sau chiar pot produce inlocuirea lor. Aceste sisteme au evoluat in timp, fiind din ce in ce mai sofisticate. Un sistem simplu de supraveghere limiteaza vizionarea imaginilor si transmiterea de date in format digital catre un monitor. Insupravegherea video, omul are un rol esential. Stim ca dupa numai 20 de minute de observare video a unei locatii, operatorul nu poate vederea pana la 90% din activitatea monitorizata. Pentru a reusi sa captam toate informatiile necesare, se instaleaza un software inteligent de supraveghere video si un echipament de analiza a imaginilor care permit operatorului sa vizioneze intregile scene interesante. In mod specifiv, o supraveghere video va permite sa :
• Preveniti incendiile
• Ajuta investigatiile cu continut optimizat care servesc ca proba tangibila: procuram cu usurinta datele spatio-temporare (ora si locul de achizitie a imaginilor

Cu ajutorul camerelor video veti obtine o monitorizare analizata si interpretata in mod automat, permitand un diagnostic a problemei si eventual, o alerta in timp real. Acest dispozitiv este cuplat pentru o analiza a imaginii astfel incat se poate urmari miscarea dintr-o scena in timp real, eliminand elementele perturbatoare sau neinteresante (vibratii, variatii de lumina, miscari cauzate de vant, frunze, trecerea pasarilor, etc.). In mod similar, dispozitivul permite vizionarea comportamentelor suspecte sau care prezinta imobilitate.

Noile dispozitive de supraveghere au o rata de eroare foarte mica a alarmelor false. De asemenea, aceste dispozitive pot fi instrumente de organizare a unui magazin pentru a creste vanzarile, de exemplu.