Videochatul este un domeniu care se bucura de un succes rasunator in randul tinerelor care pun pret pe independenta financiara si isi doresc un trai mai bun. Modelele sunt implicate si orientate in permanenta spre evolutie, deoarece rasplata in acest domeniu este direct proportionala cu gradul de implicare de care fiecare da dovada. Performanta este rasplatita si in videochat, iar Rich Girls Studio Videochat este nominalizat pentru Cel mai bun Studio International. Asa cum in alte domenii exista premii importante acordate in cadrul evenimentelor de mare anvergura, si in videochat celor mai buni li se recunoaste munca. Rich Girls este cunoscut pentru nivelul de profesionalism si implicarea in aceasta industrie unde competitia este atat de crancena.

Castigurile sunt principala atractie care le determina pe modele sa atinga performante impresionante si sa-si imbunatateasca prestatiile. Modelele de videochat din cadrul studioului se impun in aceasta industrie de divertisment pentru adulti si stranesc invidia celorlalte competitoare. Rich Girls Studio se mandreste cu alte doua nominalizari pentru Cel Mai Bun Model International al Anului ale colegelor Andreea si Gabriela, care au reusit sa dea dovada de superioritate si sa detina pachetul perfect pentru un model de top.

Rich Girls Studio poarta numele unuia dintre cele mai bune studiouri de videochat din aceasta industrie, unde echipa de profesionisti pune la dispozitia tinerelor modele cele mai bune servicii si conditii pentru a atinge performante incredibile. La Rich Girls Studio modelele beneficiaza de un confort sporit, un studio luxos, aparate performante si bineinteles traineri specializati care le ofera modelelor sprijinul necesar. Studioul a descoperit reteta succesului, iar performantele sunt usor de observat. Nominalizarile la XBIZ TM Awards sunt o dovada a profesionalismului si superioritatii de care echipa a dat dovada. Investitia consistenta in echipamente, locatie, traineri si modele i-au adus studioului prestigiu si calitate si l-au facut remarcabil.

Rich Girls Studio nu este numai un studio de videochat, ci o adevarata familie, unde suportul, respectul si prietenia sunt ingrediente de nelipsit. Colectivul are o influenta extrem de mare asupra nivelului de performanta pe care modelele il ating. Deschiderea echipei Rich Girls Studio, intelegerea nevoilor fiecarui model si dedicarea fiecarui membru sunt doar cateva dintre principalele trasaturi caracteristice ale studioului. Echipa pune accent pe construirea unor relatii solide, de lunga durata si incurajeaza fiecare model pe tot parcursul evolutiei sale. Trainerii ofera modelelor in permanenta sfaturi utile pentru ca acestea sa-si imbunatateasca prestatiile si sa-si formeze un portofoliu solid de clienti fideli.

Serviciile oferite de studioul de videochat sunt de inalta calitate, iar satisfactiile sunt pe masura. Tinerele modele Rich Girls Studio fac cariera in acest domeniu, isi castiga independenta si lucreaza intr-un mediu prietenos si profesionist care le ofera cadru perfect pentru evolutie. Echipa Rich Girls mizeaza pe seriozitate si implicare, iar performantele nu intarzie sa apara. Studioul ofera un loc de munca lipsit de monotonie, unde daca te implici poti castiga sume la care inainte abia indrazneai sa visezi. Multe dintre modelele Rich Girls Studios traiesc acum viata pe care si-au dorit-o si au posibilitatea de a-si satisface orice dorinta. Satisfactia le determina sa isi doreasca tot mai mult, asa cum au facut si cele doua nominalizate care se numara acum printre modelele de top si si-au construit o cariera demna de invidiat in acest domeniu.

Rich Girls Studio este un studio de videochat care se mandreste cu performante impresionante in aceasta industrie, fiind una dintre cele mai notabile prezente din domeniu.

Mai multe detalii despre desfasurarea galei puteti gasi pe pagina oficiala de Facebook https://www.facebook.com/richgirlsstudios.