In materie de interfoane, sisteme de supraveghere si echipamente de control acces, nu exista nimeni mai pregatit ca noi, pe piata romaneasca. Compania Genway se afla in topul celor mai bune companii de profil din tara si nu avem de gand sa iesim din acest top. Compania noastra va pune la dispozitie cele mai noi tipuri de sisteme interfon, de cea mai buna calitate si la preturi bune, in raport cu calitatea acestora.

Suntem o campanie ce a trecut testul timpului, avand in vedere ca suntem pe piata din Romania inca din 1991. Am inceput incet, intr-un singur sediu din Ramnicu Valcea, pentru ca zece ani mai tarziu sa deschidem primul punct de lucru in Bucuresti, si astazi sa avem active 6 puncte de lucru in Bucuresti, Ramnicu Valcea si Braila. Ca orice companie cu teluri inalte, ce dorim sa deschidem filiale ale companiei noastre peste tot in tara, insa deocamdata punem la dispozitia dumneavoastra magazinul online in care puteti gasi produsele noastre. Le puteti comanda, si daca locuiti in unul dintre cele trei judete unde avem deschis punct de lucru, veti beneficia de instalarea kiturilor produselor. In prezent avem numeroase modele de interfoane si videointerfoane, disponibile de la preturi incepand de la 150 de lei, iar in functie de preferintele dumneavoastra pot ajunge si la 1000 de lei.

Genway vine in sprijinul tuturor celor care vor sa-si pastreze caminul in siguranta, celor care vor sa aiba control, in adevaratul sens al cuvantului, asupra casei lor. Genway asigura securitatea si integritatea familiei dumneavoastra, fie ca locuiti la casa sau la bloc. Interfonul pentru casa este la fel de util, daca nu chiar mai util, ca interfonul pentru scara de bloc. Kiturile sunt usor de folosit, insa angajatii nostri va stau la dispozitie pentru orice neintelegere.

Genway isi selecteaza cu atentie angajatii pentru a se asigura ca personalul este bine pregatit in domeniul instalatiilor electrice.

Compania noastra ofera si pune la dispozitia dumneavoastra si alte produse, in afara interfoanelor, cum sunt: sisteme de alarma antiefractie, sisteme de supraveghere video, analogice si digitale, automatizari pentru porti, instalatii de iluminat si, mai nou, panouri solare, pentru Genway intelege importanta conservarii mediului inconjurator. Asigurarea casei dumneavoastra nu a fost niciodata mai simpla ca acum, pentru ca prin intermediul nostru veti reusi sa mentineti o stare de armonie in caminul dumneavoastra.

In decursul celor peste 20 de ani de multumire a clientilor, am castigat o experienta vasta care este fructificata la nesfarsit prin intermediul noilor clienti care ne cauta curiosi si hotarati sa-si puna caminul la adapost. Reusim sa satisfacem nevoile clientilor si astfel acestia ne permit sa continuam sa facem parte din viata lor si sa castigam clienti noi. Suntem alaturi de dumneavoastra cu o gama larga de produse menite sa asigure securitatea familiei, afacerii si in definitiv, vietii dumneavoastra. Pe langa faptul ca suntem alaturi de dumneavoastra in ce priveste instalarea kiturilor noastre, va stam la dispozitie, daca aveti nevoie de asistenta, daca nu ati inteles exact cum functioneaza aparatura instalata sau observati vreo defectiune, oricat de minora, pe care fie o putem repara pe loc, fie putem inlocui kitul in intregime. Nimic nu este dificil pentru noi, iar experienta noastra sta drept dovada in fata clientilor nostri.

In cazul in care nu va aflati intr-unul din judete in care suntem si noi prezenti ne puteti oricand vizita magazinul eletronic la adresa www.genway.ro, unde veti gasi toata gama noastra de produse si kituri de instalare pe care v-o punem la dispozitie. Suntem la un click departare!

Vi se pare promitator advertorialul? Noua ni se pare destul de informatizat, deci se merita sa incercam serviciul!