Trebuie sa stii ca in serviciul de inchirieri auto unele persoane pot fi refuzate. De regula, companiile se intereseaza de clientii sai la compania de asigurari, la care este asigurata flota sa. De exemplu, unui infractor de trafic ar putea fi refuzat acest serviciu. In plus, fiecare companie are propriile restrictii privind varsta si experienta de conducere a clientilor.

Cand toate informatiile sunt indeplinite si a sosit momentul de a primi masina, trebuie sa te prezinti pentru a primi masina, avand buletin, permisul de conducere si bani pentru a plati chiria si garantia. Ar trebui sa stii ca fara buletin nu se poate incheia un contract de inchiriere, iar fara permisul de conducere compania nu iti poate incredinta masina, astfel sunt importante ambele documente.

In timpul perioade de inchiriere, incearca sa ai grija de masina. In caz de orice problema sau orice deteriorare a masinii imediat contacteaza compania de inchirieri auto.

La predarea masinii (la sfarsitul contractului) ar trebui, mai presus de toate, sa nu intarzii si sa predai masina la timp, adica nu mai tarziu de perioada mentionata in contract. Tine minte ca intarzierea poate duce nu doar la amenda (tarif suplimentar). Prin intarziere poti incurca planurile altor clienti, care au rezervat acesta masina dupa tine.

Daca vei respecta toate obligatiile din contract, vei preda masina la timp, garantia va fi returnata in totalitate, iar serviciul in sine va oferi doar satisfactii.