Pozitionarea privilegiata de care se bucura Complexul Steaua de Mare este una incantatoare pentru turistii care adora sa isi petreaca sejururile din timpul sezonului estival la malul Marii Negre. Care sunt reperele geografice ce ofera unicitate acestui resort? Amplasarea sa intre marea cristalina si renumitul lac Techirghiol intruchipeaza principalul aspect care ofera ii ofera o vedere panoramica deosebita, o trasatura specifica unitatilor de cazare ridicate in statiunea Eforie Nord. Complexul Steaua de Mare este compus din doua hoteluri ce se bucura de calificativul de trei stele, respectiv „Delfinul” si „Meduza”.

Asa cum va asteptati, statiunea Eforie Nord este o destinatie potrivita atat pentru turistii ce se gasesc in cautarea unei escapade energice pe litoral, in cadrul careia sa se bucure pe deplin de atmosfera estivala, dar si pentru aceia care vor sa beneficieze de tratamentele cu agentii naturali existenti in aceasta regiune. Asadar, Steaua de Mare devine un complex ce sustine deopotriva turismul recreativ cu cel balnear.

Persoanele care doresc sa isi petreaca vacanta in renumitul complex Steaua de mare Eforie Nord  vor fi acelea aflate in cautarea unor servicii calitative, a unui personal amabil si profesionist, dar si a unui spatiu de cazare gata sa le ofere toate facilitatile conexe de care au nevoie pe durata sejurului. Astfel, complexul se bucura de nu mai putin de 182 de camere matrimoniale, la care se adauga incaperile ce functioneaza in regim single si apartament, ele totalizand un cumul de 49.

Alaturi de camerele spatioase si intime totodata, complexul va pune la dispozitie o sala voluminoasa destinata conferintelor, ea fiind prevazuta cu toate accesoriile si echipamentele indispensabile prezentarilor „business”. Pornind de la computerele performante si imprimantele de ultima generatie, pana la copiator si videoproiector, sala de conferinte de 150 de locuri intruchipeaza un real plus pe care il ofera Complexul Steaua de Mare turistilor angrenati in escapade profesionale sau angajatilor aflati in team – building.

Iar pentru ca am vorbit despre maniera in care resortul Steaua de Mare isi rasfata clientii aflati in excursii „de afaceri”, a venit momentul sa precizam cateva artificii care transforma hotelurile Meduza si Delfinul in spatii ideale de cazare pentru turistii ce ajung in Eforie Nord cu scopuri recreative sau balneare. Restaurantul acestui complex infatiseaza nu mai putin de 400 de locuri, specificul sau fiind unul international, gata sa satisfaca preferintele celor mai acerbi gurmanzi.

In compania serviciilor alimentare ireprosabile se evidentiaza si un alt avantaj propus turistilor care vor sa se cazeze la Complexul Steaua de Mare, acesta luand forma celui mai impresionant centru de SPA de pe litoralul autohton, dispus pe o suprafata de aproximativ 1400 m2. Acest rai acvatic se adreseaza deopotriva reprezentantelor publicului feminin, dar si barbatilor, cuprinzand un bazin Aquatonic – singurul de pe litoralul tarii noastre, o salina, un jacuzzi impresionant, dar si restul facilitatilor de care va puteti bucura intr-un spa comun: sauna sau sala de fitness. Terapiile pe care le puteti intreprinde in acest Spa sunt numeroase si depind de necesitatile fiecarei persoane in parte, pornind de la tratamente de remodelare corporala, pana la sesiuni de hidrocolonoterapie.

Nu in ultimul rand, Complexul Steaua de Mare se individualizeaza prin intermediul serviciilor de entertainment propuse turistilor cosmopoliti. Incepand cu accesul la restaurantul, barul si piscina complexului, aceia dintre dumneavoastra care vor alege o vacanta la hotelul Delfinul sau Meduza vor avea ocazia sa isi rasfete micutii cu un tratament privilegiat, tocmai prin accesul nelimitat la spatiile exterioare de joaca. In plus, daca alegeti pachetele all inclusive propuse de complexul Steaua de Mare din Eforie Nord micutii vostri vor avea posibilitatea sa participe la spectacolele saptamanale „Magic Planet”, bucurandu-se de o vacanta ca in povesti.

Asadar, nu mai asteptati si alegeti complexul Steaua de Mare daca doriti un sejur complet pe litoralul romanesc. In sprijinul dumneavoastra vine si turoperatorul Paradis – Vacante de Vis, care va ofera doua vouchere gratuite de intrare la parcul Paradisland pentru orice vacanta organizata pe Malul Marii Negre.