Black Friday este momentul mult asteptat de romani pentru a se bucura de preturi reduse cu de pana la 90%, achizitionand produsele pe care nu si le permit in plin sezon. Adaptat consumerismului din Romania, Black Friday si-a extins promotiile pe o perioada de o luna, fata de o zi, cat dura la inceput. Dar nu este de mirare, tinand cont de rezultatele reflectate in vanzarile de 120 milioane de euro obtinute anul trecut si in contextul in care comertul online din Romania inregistreaza o crestere de 38%, catalogata ca fiind a doua cea mai mare crestere din lume. Previziunile asupra Black Friday 2017 estimeaza o crestere de doua cifre, fapt pentru care magazinele online pun la bataie mii de produse care le vor rotunji semnificativ veniturile in aceasta perioada.

In topul produselor la mare cautare de Black Friday se regasesc aspiratoarele, electrocasnice de nelipsit din nicio casa. Marii retaileri ofera reduceri de pana la 50% de Black Friday la aspiratoare, in special la gamele noi ce nu sunt la mare cautare in plin sezon, reticenta cumparatorilor datorandu-se preturilor piperate. Lasand deoparte aspectul legat de marketing, reducerile la aspiratoare de Black Friday ofera posibilitatea achizitionarii unor produse in tendinte, ce intrunesc ultimele tehnologii si usureaza munca de zi cu zi a celor cu un ritm de viata alert.

De Black Friday aspiratoarele isi pot gasi loc in locuinta oricui. De ce? Pentru ca tehnologiile diverse pe baza carora sunt construite se pot adapta in functie de nevoile fiecaruia. Astfel de Black Friday gasiti reduceri la la toate tipurile de aspiratoare:

  • aspiratoare cu sac;
  • aspiratoare fara sac;
  • aspiratoare cu sistem de filtrare prin apa;
  • aspiratoare cu spalare;
  • aspiratoare ferticale (tip stick);
  • aspiratoare tip mop cu aburi;
  • aspiratoare de mana;
  • aspiratoare – robot (cu preturi standard intre 1.800 – 2.100 lei).

Desi fac parte din categoria de electrocasnice, aspiratoarele isi gasesc cu usurinta utilitatea in orice alt spatiu decat locuinta proprie. De aceea, de Black Friday nu doar familiile numeroase vaneaza reducerile considerabile la aspiratoare, ci si cei ce se afla intr-o continua deplasare si au nevoie sa isi mentina masinile sau obiectele de depozitare intotdeauna curate si aerisite. Pentru acestia, aspiratoarele de mana sunt la mare cautare, avand dimensiuni mici, dar putere mare si rezultate eficiente.

Reducerile la aspiratoare sunt semnificative, Black Friday fiind de departe momentul potrivit pentru a face achizitii pe termen lung, tinand cont de faptul ca durata de viata a unui aspirator este cuprinsa intre 1 – 8 ani, cu mentiunea ca aceasta depinde de modul in care aparatul este intretinut. Asadar, de Black Friday preturile aspiratoarelor scad pe zi ce trece, dand posibilitatea oricarui roman, indiferent de buget, sa faca o investie (minima) pe termen lung.