Cu totii avem acel sentiment de indoiala care se intampla sa apara din cand in cand. In timp ce indoielile sunt cu siguranta normale, este important sa nu permiteti ca vocea negativa (cunoscuta si sub numele de criticul tau interior) sa preia controlul. Criticul tau interior te poate impiedica sa incerci noi aventuri, sa-ti urmezi pasiunile sau sa traiesti un stil de viata sanatos. Aflati ce este criticul tau interior si de unde vine acesta te va ajuta sa lasi negativitatea interioara sa te impiedice sa-ti traiesti cea mai buna viata.

Criticul tau interior evidentiaza credintele nefavorabile pe care le ai despre tine. La un moment dat in viata ta, ai creat ganduri si sentimente despre tine, care s-au transformat in aceste convingeri („Nu sunt destul de bun”, „Nu as putea sa fac asta niciodata”, „Nu merit lucruri bune” ). Acest mesaj negativ nu va serveste si este important sa-l rasturnati inainte de a crea alte daune.

Gandeste-te la criticul tau interior: Cine pare ca suna asa? Este mama ta? Seful tau? Un prieten sau un partener deosebit de controlat? Identificarea locului in care provine negativitatea este primul pas in oprirea sa de a va sabota mentalitatea pozitiva.