Cu cat mai colaborativ este furnizorul si cu cat mai clare sunt raspunsurile sale la problemele ridicate, cu atat ii veti testa mai bine expertiza, cunostintele in domeniu si disponibilitatea de a te ajuta. Nu ezita sa lamuresti cat mai multe aspecte, pentru a nu avea surprize in momentul incheierii contractului.

In etapa de proiectare vei face cunostinta cu echipa tehnica a furnizorilor, iar acestia trebuie sa fie perfect capabili sa iti ofere sfaturi economice, dar si functionale personalizate la casa ta, si la numarul de camere solicitat. In ziua de astazi, cei mai multi furnizori de termopane de calitate superioara lucreaza cu softuri specializate, capabile sa randeze exact proiectul convenit.

Bineinteles, aceasta comunicare de care vorbeam putin mai devreme trebuie sa se incheie, in mod normal, cu un contract semnat si cu o strangere de mana.

A doua parte a colaborarii consta in executia propriuzisa a proiectului, si instalarea de termopane in locuinta ta. Aceasta ar trebui sa fie cat mai putin invaziva cu putinta si sa dureze cat mai putin. Veti cadea de comun acord cu furnizorul asupra orelor de lucru si a duretei manoperei.

In cele mai multe cazuri transportul produselor folosite se face de catre furnizor, fara costuri suplimentare. Se spune despre o lucrare de renovare ca este facuta 50 % din calitate produselor si 50 din a manoperei, asa ca aveti grija cu cine lucrati. Manualele si standardele de calitate ale ferestrelor trebuie respectate intocmai, iar acuratetea si viteza de lucru sunt si ele elemente care demonstreaza profesionalismul.