De cele mai multe ori, in momentul vizionarii unui film de calitate, mintea umana percepe anumite faze ca fiind esentiale cu trasaturi speciale din care poti invata in viata de zi cu zi. La ora actuala, majoritatea tinerilor cauta diverse filme online pe google si in functie de nota acestuia de pe IMDB aleg sa-l vizioneze. Putini insa, sunt cei care aleg un film in functie de o anumita categorie, si putini sunt cei care aleg sa vizioneze un film din care sa poata invata ceva in detrimentul unuia de comedie , pur si simplu cu rol de divertisment.

Daca totusi ai ales sa vizionezi un film de pe internet, atunci iti recomand din punctul meu de vedere sa il vizionezi la o rezolutie mare. Incearca sa vizionezi cateva filme HD si apoi unele cu claritate slaba si vei vedea imediat diferenta dintre acestea. Calitatea in plus te va ajuta enorm de mult, iar filmul il vei privi mult mai intens fara grija calitatii si al deformarii imaginilor.

Dupa ce ai vizionat filmul incearca sa iti notezi pe o foaie numele acestuia si o scurta descriere a ceea ce ai vazut. Astfel creierul este pus in functiune si totodata peste 2-3 ani vei avea un caiet plin de descrieri personale ale filmelor urmarite si vei stii exact ce ai vazut si ce urmeaza sa vezi. Joaca-te putin cu genurile urmarite si incearca sa diversifici, sa urmaresti cate ceva din fiecare categorie, astfel iti vei da seama ce iti place si ce nu si vei stii pe viitor sa le eviti.