Cu majoritatea romanilor care trebuie sa ramana acasa din cauza pandemiei, trebuie sa schimbam modul in care traim. Acum, o multime de oameni lucreaza de acasa, practic socializeaza si cauta modalitati de a crea structura pentru ei insisi. Atunci cand simtim schimbari necontrolabile si rapide in viata noastra, poate duce la a ne simti coplesit, fricos si in suferinta. Pentru a crea mai multa pace, confort si siguranta, este important sa va conectati mai mult la corpul vostru. O modalitate de a va conecta cu corpul dvs. este prin miscare. Daca iti faci greu sa lucrezi acasa, asta este in regula si normal; exista multe moduri creative de a-ti face corpul in miscare.

Cantitatea de grasime de pe corp nu este egala cu cat de sanatos sunteti. Da, ma adresez elefantului din camera: toata lumea este absolut ingrozita sa creasca in greutate in timpul carantinei. Grasimea este o parte esentiala a ceea ce alcatuieste corpul nostru; fara ea, nu am fi capabili sa functionam. Cultura dietei a influentat profund modul in care ne vedem pe noi insine si pe ceilalti. Sunteti bombardat constant cu reclame de slabit si propaganda rapida. Aceste tipuri de mesaje pot avea un impact negativ asupra discutiei de sine si a relatiei cu corpul. Cand vine vorba de rezolvare, nu va presionati sa faceti ceva care nu-i place. De exemplu, sunt uimita de numarul de femei care practica alergarea la 5 km atunci cand nu le place deloc sa alerge. Exista atat de multe modalitati de a va misca corpul si ar trebui sa incorporati miscarea in viata voastra de care va bucurati. Acesta este un mod mult mai eficient si mai eficient de a va imbunatati sanatatea fizica.

Ar trebui sa va vedeti antrenamentele ca pe ceva „ fac”, fata de „trebuie sa fac”. Cel mai bun loc pentru a avea grija de tine este dintr-un loc de dragoste si compasiune. Frica poate fi un motivator pentru rezolvarea, dar nu este durabila.