Pregatesti un eveniment special, un summit, o conferinta sau o lansare de produs? Te pregatesti sa furnizezi o gama variata de informatii pentru ca totul sa fie cat mai bine inteles, oamenii sa obtina raspunsurile de care au nevoie? Promovezi un brand, un produs, un serviciu sau un eveniment? Mai mult decat sigur ai toate aceste materiale promotionale personalizate gata tiparite, pregatite pentru a fi expuse la standurile specializate si in sediul firmei sau organizatiei.

Primii pasi au fost facuti. Dar cum poti completa acest curs continu pe care l-ai inceput ? Nu s-a intamplat ca la diverse simpozioane, targuri sau evenimente sa observati cum oamenii sunt interesati de anumite companii, cum discuta sau nu cu oamenii responsabili, iar la plecare sa ia un fluturas sau un pliant? Dar impaturindu-l sau punandu-l in geanta, sa il uite sau sa il rataceasca – ati auzit de asemenea cazuri si poate vi s-a intamplat chiar voua.

Nu este deloc ceva neobisnuit, din pacate fiind chiar foarte des. V-ati intrebat cum se poate lucra la acest capitol, cum se poate ca lucrurile discutate sau prezentate sa ramana nu doar fragmentar in mintea vizitatorului ci sa fie dus si acasa, la birou si asa mai departe? O tipografie are solutia, ce este foarte simpla  de altfel – decizia pentru o mapa prezentare in care sa poata fi introduse atat materialele de prezentare disponibile prin firma sau campania respectiva, cat si a notitelor personale, a discutiilor avute in acel loc, poate o oferta tiparita sau alte documente utile.

Din punctul de vedere al spatiului de depozitare, aceste mape de prezentare variaza ca si grosime intre 0.5 si 1 centimetru. Pentru rezistenta (cat si pentru o estetica superioara), se poate opta pentru o plastifiere lucioasa sau mata. Nu in ultimul rand, aceste deosebite materiale personalizate pot contine, ca si atasament, un buzunar cu loc pentru cartea de vizita. Pregatind aceste materiale intr-o asemenea maniera, se imbunatateste imaginea si profesionalismul companiei, cat si eficienta in promovare, si de ce nu, chiar in finalizarea procesului de vanzare inceput initial.