Nici nu stiu ce sa zic, ba imi place, ba nu-mi place. Ba ii injuram pe aia care ma deranjau pe mess, ba mi-a venit sa sterg jocul. De la extaz la agonie si de-abia am gustat cu varful limbii butoiul care sper sa fie plin cu miere. In prima ipostaza conduceam un Ferrari, dar era doar un vis treaba aia. Acum conduc o Lancia, daca nu ma insel, n-am dat atentie marcii, e o masina second hand (saracia asta!). Mai jos gasiti ce imi place, ce nu imi place la joc (deocamdata) si un mic video.

Ce imi place la joc:

– ca are o varietate mare de masini
– ca are drumuri noi de tocit cauciucuri
– ca trebuie sa iau licente pentru diversele categorii de campionate
– ca pot interactiona mai mult cu mediul inconjurator (ma pot da jos din masina)
– ca are o grafica exceptionala

Ce nu imi place la joc:

– ca nu prea are control de simulator, e un regres fata de TDU (am modificat putin setarile si acum ma descurc mai bine, nu mai fac patinaj artistic cu masina, dupa cum veti vedea in clipul de mai jos)
– ca se misca greu. Nu am pretentii prea mari de la cei 1.9GHz ai procesorului dar cu toate setarile la Medium ma asteptam sa mearga ceva mai bine. Ma multumesc si asa decat sa il joc la low.
– ca mi-au sarit dracii pana mi-am luat licenta pentru C4, datorita controlului foarte prost

Clipul are un FPS mic, sunetul este ciudat datorita optimizarii proaste a jocului, care practic musca bucati din procesor. Minimizat ia 60-70% din el, cel mai probabil cand joc e in full load. Si cu Fraps deasupra, alt mancator de megahertzi, iese o ciorba, dupa cum puteti vedea.