Ca de obicei, trebuie sa comentez pe baza celor auzite la TV. Acum nu numai ca am auzit, dar am fost captivat de informatii si m-am si uitat la reportaj, fiind oarecum socat. De ce eram socat? Se vorbea despre “Catedrala Mantuirii Neamului.” Mi-a cazut fata cand am vazut santierul pe care se lucreaza – parca se construieste a doua Casa a Poporului, nu o catedrala, ce dracului.

Apoi, se mai vorbea despre faptul ca se taie chitante separate pentru donatiile pentru respectiva constructie, de care avem mare nevoie, intr-adevar. De cati bani credeti ca e nevoie? Doar de 200 de milioane de euro. Pentru o biserica! Acum, iar pun o intrebare largului public ce citeste aceste randuri: cate scoli credeti ca s-ar fi construit cu banii acestia?

Nu-i nimic, hai sa lasam invatamantul deoparte, pesemne ca au descoperit ca nu se mai poate remedia nimic. Sa lasam scolile deoparte, sa nu mai construim altele si sa lasam copii care vor sa faca performanta sa se antreneze in frig (vedeti cazul Cristinei Dinu, care desi are garsoniera plina de trofee, nu poate fi ajutata de stat). Nu conteaza ca vom fi prosti, ne rugam si ne va fi bine dupa ce ne chinuim o viata intreaga…