Am mai zis-o si in trecut, dar din pacate nu mai pot da link catre acea postare. Blogosfera romaneasca e la pamant si asta, in primul rand, din cauza majoritatii bloggerilor exponentiali care se promoveaza reciproc folosindu-se de rahaturi care nu intereseaza pe nimeni.

Un exemplu recent… Raluxa si becul de la IKEA. Rahat impodobit de Arhi si altii (nu mai stau sa caut ca sa pun link catre toate articolele, oricum inutile).

Raluxa putea discuta in privat cu cei de la IKEA, dar a vrut circ si subiecte neinteresante asa ca a transformat povestea unui bec impotent in subiect neinteresant. Toti cei care i-au “atras atentia” o puteau face tot in privat dar deh, si ei tot in cautare de nimicuri erau.

Cititorul, ala fara blog, twitter si altele, cel care nici nu a auzit de aceasta nesatisfacuta Raluxa… de ce ar fi interesat de povestea unui bec impotent?
Nu e, stim.
Cititorul ala fara blog, twitter si altele, cel care nici nu a auzit de aceasta nesatisfacuta Raluxa, intra, citeste si iese convins ca bloggerii sunt o specie de oameni tare naspa