Stiri Formula 1: Finlandezul Kimi Raikkonen de la echipa Ferrari a reusit cel mai rapid tur in sesiunea a doua de antrenamente libere din Malaysia

Vineri dimineata s-au desfasurat primele doua sesiuni de antrenamente libere de la Sepang. Castigatorul primei curse din noul sezon, finlandezul Kimi Raikkonen a stabilit cel mai bun timp al primei zile in cadrul celei de-a doua sesiuni de antrenamente libere. El a oprit cronometrul la 1m36.569s. El a fost urmat la mai putin de o zecime de germanul Sebastian Vettel de la Ferrari si de brazilianul Felipe Massa de la Williams. Sesiunea a fost afectata de ploaie la jumatatea intervalului si astfel pilotii au fost nevoiti sa aleaga pneuri intermediare.

Kimi Raikkonen a mers bine si in prima sesiune de antrenamente libere de la Sepang, reusind cel de-al doilea timp. A fost mai lent cu doar 0,068 secunde decat australianul Mark Webber de la Red Bull. Pe locul trei a terminat celalalt pilot al echipei Red Bull, australianul Ricciardo. Trebuie insa mentionat faptul ca Raikkonen a pierdut aproape 1 ora in garaj, timp in care mecanicii echipei Lotus au inlocuit bateria KERS a monopostului.

Sambata dimineata de la ora 7:00 se va desfasura ultima sesiune de antrenamente libere, iar de la ora 10:00 vor incepe calificarile. Favorit ca sa plece din pole-position este germanul Sebastian Vettel de la Ferrari, care a castigat si calificarile de saptamana trecuta de la Melbourne. El este urmat de coechipierul sau Mark Webber si finlandezul Kimi Raikkonen.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>