Joi 9 februarie incepand cu orele 03:00, Real Madrid si AC Milan vor da piept intr-un amical pe Yankee Stadium din New York. Acesta este ultimul amical pentru italieni, care le-au castigat pe acelea impotriva lui Chelsea si Club Deportivo Olimpia. In schimb, Real Madrid vine de la victoriile contra celor de la Los Angeles Galaxy (1-5) si Santos Laguna (2-1).

Real Madrid profita de amicalul cu AC Milan pentru a prepara debutul in La Liga, care incepe peste doua saptamani. Pe madrileni ii asteapta imediat un Clasico, urmand sa se confrunte cu Barcelona pe 22 si 29 februarie in cadrul Supercupei Spaniei. In meciul contra mexicanilor de la Santos Laguna s-a remarcat Xabi Alonso, care a inscris primul gol al meciului. Mourinho a experimentat apoi cu mijlocasul Sahin in rol de fundas dreapta. Madrilenii sunt favoriti la victorie la casele de pariuri sportive.

Cei de la Milan vor da piept cu campionii Spaniei iar dupa aceea se vor intoarce in Italia unde ii asteapta confruntarile cu Palermo si Juventus. In ciuda faptului ca italienii i-au pierdut pe Thiago Silva si pe Zlatan Ibrahimovic, prestatiile din aceste doua amicale au fost destul de promitatoare. Jucatorii care s-au remarcat mai mult au fost Nocerino, care a inscris o dubla in meciul contra campionilor Honduras-ului, Robinho si Cassano.

Echipele probabile:

Real Madrid: Casillas, Arbeloa, Pepe, Albiol, Coentrao, Khedira, Alonso, Ozil, Kakà, Ronaldo, Benzema
AC Milan: Abbiati, Abate, Yepes, Bonera, Mesbah, Ambrosini, Traoré, Flamini, Boateng, Emanuelson, El Shaarawy