“Gatitul ” are o definiţie nouă în viaţă de zi cu zi ,multora complicandu-le viata ,altora le face viata mai usoara . Astăzi, înseamnă că de fiecare dată când pune mai multe ingrediente împreună pentru a face un fel de mâncare alimente. Astăzi, gatitul unei retete culinare înseamnă confort şi un mod inteligent de a folosi timpul dumneavoastră valoros. Este o modalitate foarte bună de a vă asigura copiii, soţul, soţia, prietenii cu un meniu delicios si foarte sanatos.

Iata cinci motive pentru a prepara reţete rapide şi uşor de gatit .

1. Mesele sunt mult mai hranitoare, au calorii mai putine grasimi si mai putin de fast-food. 2. Mese in familie sunt de calitate, este o oportunitate pentru părinţi şi copii pentru a va ajuta reciproc. Prin aceasta metoda puteti afla ce fac copiii si ceea ce gândesc ei. Lăsaţi-i să ştie un pic despre ceea ce este nevoie pentru a face diferite treburi ale casei şi invata sa pretuiasca valoarea banilor.

3. Mese de familie sunt mai economice decât cele la restaurante sau la fast-fooduri.. Mese de familie şi retetele culinare online care le gasesti pe internet iti usureaza munca si iti economisesti bugetul . Cu cateva cumparaturi de la un supermarket si cateva legume poti prepara un meniu delicios in sanul familiei.

4. Copiii invata cum sa aiba un program de masa ,sa aiba grija de sanatatea lor si sa nu sara niciodata peste mesele principale.

5. Copiii imita obiceiurile alimentare ale parintilor, asa ca fiti atenti la ceea ce le predati prin exemplul vostru. Ceea ce mananci astazi va afecta copiii dumneavoastră pentru restul vieţii lor şi este o responsabilitate imensa.