Blog

Rochiile din ziare

/

Moda a devenit accesibila tuturor, de la lux la necesitate ea se reinventeaza in garderoba fiecareia, modele, tipare si
imprimeuri asezandu-se subtil pe fiecare femeie in rochii elegante si savuroase rochii lungi de seara. Moda oglindeste personalitatea fiecareia si devine pentru fiecare un mod de a-si exprima libertatea miscarilor si a actiunilor, conturandu-se in firea jucausa a unui zambet.

Fiind atat de personala, din ce in ce mai multe femei incep sa-si confectioneze singure rochii, tricouri sau costume elegante. Chiar si jachete.De cele mai multe ori, iei un obiect vestimentar mai vechi si il modernizezei, il reinventezi. De cate ori nu v-ati taiat o pereche de blugi lungi pentru a-i face scurti? Sau un tricou simplu sa-l faceti cu un umar gol? Este simplu, comod si nu te costa nimic. Iar de fiecare data ai senzatia ca abia ai fost la cumparaturi. Te simti bine, implinita.

Dar un lucru mai complicat poate fi sa-ti creezi un obiect vestimentar si sa-l lucrezi de la zero. Ai nevoie de unele abilitati, poate chiar de o masina de cusut. Dar atunci cand iti vine o idee sa-ti confectionezi o rochie dintr-un material nu atat de uzual, aceasta poate deveni o provocare.

Rochiile din ziare au devenit in afara un obiect foarte popular. Toate absolventele de liceu isi confectioneaza singure rochii elegante din ziare pentru balul de absolvire. Probabil sunt rochii de unica folosinta, dar diverse edituri sau chiar ziare organizeaza concursuri cu premii, incurajand aceasta arta neexploatata inca.