Ar fi putut sa fie bine. Asta asa, ca sa nu spun doar ca a fost rau.
Ce trebuie schimbat cred ca stim cu totii. Nu stiu daca avem si cu cine sa facem schimbarea asta…

Si nu mai spun ca s-a gresit primul 11 ca-mi aud vorbe pe la colturi ca-s hater. Dar aseara am avut ocazia sa vad Romania si fara Torje si mi-a placut. Sa ne intelegem… Nu pun ratarea calificarii pe umerii lui. In niciun caz. Baiatul nu are nici o vina ca joaca precum o cizma si cu atat mai putin ca e chemat la nationala. Raspunde convocarii si face si el ce poate.
Tot cu ocazia asta l-am vazut si pe Maxim in banda. Alta decat cea in care joaca la Stuttgart (intrebati-l pe Piti de ce?) dar in banda. Parca e alt jucator. Cumva mai bun si mai periculos pe faza ofensiva.

Tactic… prima repriza fost dezastru. Nu poti sa joci cu mingii lungi pe Marica, mai ales in conditiile in care era tinut in permanenta de cate doi oameni, si sa-i ceri sa faca ce ar fi facut Ibrahimovic pentru ca, ghici ce?, Marica nu e Ibrahimovic. Dar deh, unii nu inteleg ca tactica se face in functie de jucatorii pe care-i ai la dispozitie si adversar.
Cand am pus mingea jos si i-am pasat, s-a schimbat situatia. Nu pot sa stiu daca le-a cerut Piti sa faca treaba asta (sincer, imi vine greu sa-l suspectez ca ar fi capabil de chestii de-astea) sau daca nu cumva si-au facut jucatorii de cap, dar de atunci s-a schimbat meciul.

Sa fi avut si un pic mai mult curaj, sa fi verticalizat mai mult, sa fi incercat si sutul din afara careului… Sigur, sigur, altul ar fi fost rezultatul final.

Un antrenor cu ‘sange in instalatie’ oare avem si noi in tara asta? Ca eu nu stiu nici unul si daca pleaca Piti si vine un alt ‘Piti’… degeaba mai schimbam.
Amintiti-va experimentul Razvan Lucescu, care initial ne-a scapat de Cocis si apoi ne-a intoxicat cu Florescu.

Sau poate nu ar fi rau sa incercam si un antrenor strain?!…