Iphone-ul este poate cel mai ravnit si mai comercializat dintre smartphone-uri. Designul atractiv, functiile speciale, aplicatiile exceptionale disponibile pentru acest dispozitiv, fac ca telefoanele Iphone sa fie cele mai ravnite aparate lansate pe piata mondiala in ultimul deceniu. Costurile ridicate ale acestor dispozitive, in special ale iPhone 6, 6S si 7, fac ca aparatele sa fie pretioase!

Sumele consistente platite pentru achizitionare dispozitivelor fac ca inlocuirea acestora sa nu fie o treaba tocmai usor de realizat. Deci, in situatiile in care aveti probleme cu dispozitivele Apple, este mai usor sa apelati la un service Iphone si sa reparati aparatele decat sa le inlocuiti.

Cele mai frecvente probleme 

1. Cea mai des intalnita problema la aceste dispozitive este zgarierea/spargerea display-urilor. Aceasta problema tine in fapt de modul in care este manipulat si protejat dispozitivul. Insa, in situatia in care ecranul s-a spart, acesta trebuie inlocuit. In caz contrar, functiile si aplicatiile nu mai pot fi utilizate sau bucatele ascutite se pot desprinde si pot provoca raniri.Preturi pentru inlocuire display iPhone

Service-urile GSM ofera servicii de inlocuire display Iphone, deci aceasta problema poate fi remediata doar apeland la specialistii care achizitioneaza un nou ecran, compatibil cu modelui pe care il detineti si il inlocuiesc cu cel defect.

Tineti cont ca inlocuirea ecranului la Iphone nu este un serviciu acoperit de garantie, oricat de nou ar fi dispozitivul! Daca va aflati in aceasta situatie, alegeti sa colaborati cu un service care ofera garantie la lucrarea de inlocuire sticla.

2. Daca va confruntati cu probleme de soft sau de functionare in perioada de garantie, duceti aparatul la o reprezentante Apple si, poate, reusiti sa inlocuiti dispozitivul sau piesa care nu functioneaza corespunzator.

3. Supraincalzirea aparatului este o alta problema ce afecteaza dispozitivele. In aceasta situatie, aparatul trebuie oprit si lasat in repaus pentru cateva minute. Problema se remediza rapid.

4. Touchscreen-ul iresponsive este o alta problema des raportata de posesorii acestor telefoane. Aceasta problema poate fi, de obicei, reparata din setarile telefonului.

5. Eroare cu cartela SIM – „SIM incorect/ Cartela SIM nu este instalata”. In aceata situatie se poate activa modulul avion ON, apoi OFF. In continuare trebuie repornit dispozitivul. O alta masura ce poate fi luata in aceasta situatie este de curatare a cartelei SIM de praf si impuritati. Se va pune accentul pe contactele aurii, care sunt predispuse la oxidari. Daca problema nu este rezolvata, se va contacta un service care poate remedia aceasta defectiune.