Aruncand o privire peste notele acordate comediilor de top aparute in 2013, se poate spune cu usurinta ca 2013 a fost un an… mediocru in materie de comedii cu adevarat bune. Cele mai cunoscute comedii au primit cel mult nota 7 din partea fanilor si mult mai putin din partea criticilor, care s-au saturat de umorul de slaba calitate din majoritatea filmelor. Pentru cine doreste sa se convinga, ele sunt deja disponibile pe site-urile de filme online.

Tocmai de aceea, fanii comediilor asteapta cu nerabdarele productiile anuntate pentru 2014, despre care, cel putin teoretic, se spune ca ar fi mai bune.

1. Cavemen (a aparut pe 7 februarie), de exemplu, spune povestea unui burlac (varianta masculina a fetelor de la Playboy) care, satul de relatiile de o noapte in care a fost implicat pana acum, se decide sa caute o relatie serioasa, lucru care se va dovedi extrem de dificil in Los Angeles-ul modern. Filmul va aparea cat de curand pe site-urile de filme online noi, cel mai probabil in cursul saptamanilor viitoare.

2. Ride Along este o comedioara draguta, cu Kevin Hart si Ice Cube, pusi in postura de politisti. Cu temperamente diferite, cei doi politisti vor trebui sa lucreze la un caz greu, cu perspective violente, la a carui solutionare vor trebui sa colaboreze amandoi, chiar daca in aparenta, cuplul pare total ineficient.

3. A Haunted House 2 va fi lansat pe 28 februarie si, speram noi, va avea ceva mai mult umor si poate mai de calitate decat pelicula precedenta. Primul film a fost foarte asteptat de catre fani (aceiasi cu cei ai seriei Scary Movie), insa din pacate, actorii nu au excelat si nici scenariul nu a fost prea bine gandit. Din moment ce filmul a primit finantare pentru a doua parte, inseamna ca regizorii au reusit sa-i convinga pe investitori, motiv pentru care si acest film va fi cel mai probabil disponibil pe site-urile de filme online noi pe la inceputul lui martie 2014.