Dupa ce ati parcurs acea parte a vizitei virtuale, medicul dumneavoastra va poate face recomandari. Medicul poate face comenzi virtuale pentru laboratoare sau raze X si poate trimite retete la farmacie. Medicul dumneavoastra va poate recomanda sa faceti o programare pentru a intra in cabinet sau va poate recomanda la un alt cabinet. Asistentul medical poate reveni pentru a va ajuta sa coordonati acea parte, dar de obicei incheiati vizita virtuala si biroul va suna mai tarziu pentru a stabili intalnirea de urmarire.

Dar HIPAA?

HIPAA, acronimul pentru Legea privind portabilitatea si responsabilitatea informatiilor despre sanatate, este legea care protejeaza confidentialitatea pacientilor. La inceputul COVID-19 a existat o oarecare relaxare a liniilor directoare pentru a permite medicilor sa vorbeasca cu pacientii practic prin sisteme minim codificate. In acest moment, majoritatea sistemelor de sanatate, spitalelor si cabinetelor utilizeaza sisteme online robuste care fac foarte dificila urmarirea informatiilor medicale personale.

Dar costul?

Facturarea pentru vizitele online variaza. O vizita virtuala cu audio si video poate fi facturata ca telesanatate si s-ar putea sa va asteptati sa platiti o coplata. Daca medicul dumneavoastra are o discutie amanuntita cu dvs. si este capabil sa faca o parte a unui examen fizic pe video, atunci este posibil sa fiti facturat la acelasi nivel cu o vizita la birou. Daca faceti o vizita virtuala, asteptati-va ca veti fi facturat intr-o anumita calitate, ca veti putea avea o coplata si ca va trebui sa platiti o parte din deductibila pentru ingrijirea dumneavoastra. Specificatiile vor depinde de asigurarea dvs. si de complexitatea vizitei virtuale. Poate merita sa va adresati companiei dvs. de asigurari inainte de vizita, daca sunteti ingrijorat.